Tusfürdők

Alterra Tusfürdő Frangipáni és Bio-Bodzavirág

4.8
Hozzáadva 2015.05.26.by

audreycoca

Kíméletesen tisztítja bőrét és felélénkíti érzékeit. Az értékes frangipáni és bio-bodzaviràg kivonat kombinációja a tusolást virágos élménnyé teszi. Szintetikus színezék, parfüm, tartósítószer mentes. Szilikon, paraffin és egyéb ásványolaj származékoktól mentes. Növényi eredetű összetevői lehetőség szerint ellenőrzött biológiai termesztésből és vadszedésből származnak. Hatása bőrgyógyászatilag igazolt.

2015.09.11. 19:36

Tág pórusok

Mivel az alterra balzsamja nagyon bevált kipróbáltam ezt a tusfürdőt. Eddig Babát használtam de mintha allergiás reakciót váltott volna ki, kipirosodott tőle foltokban az arcom és égett is. Ez nagyon bevált. Az illata is kellemes az állaga is, bár tényleg nem marad meg sokáig az illata de nekem nem ez volt a fő szempont csak, hogy végre ne égjen és legyen foltos az arcom úgy mint a legtöbb tusfürdőtől. 5*

2015.06.19. 18:54

Tág pórusok

Én elég erősen érzem zuhanyzás közben az illatát, és kb. 1 óráig ezután más is! Kellemes édes-virágos, egy kicsit hasonlít az 1-2 évvel ezelőtt kiadott frangipani- fehér teás illatú Alterrás tusira. Nem szárít, viszont a géles állag miatt elég gyorsan fogy.

2015.06.09. 10:21

Bőröregedés

Én alig érzem, hogy lenne illata. Diszkréten habzik, és zuhanyzás után puha lesz a bőröm, nem viszket.

2015.05.31. 14:45

Vízhiány

Nagyon jó illata van, fini virágos :) ,sajnos nem igazán marad meg sokáig.Az állaga nem folyós, inkább géles, nem kell sok belőle, elég jól habzik. A bőrömet egyáltalán nem szárítja, szeretek vele zuhanyozni.