Lelőhely: Online

Altruist Dermatologist Family Sunscreen SPF50

3.3
Hozzáadva 2022.04.28.by

szzh01

Családi fényvédő spré tetőtől talpig. Állatokon nem tesztelték. 100%-ban illat- és színezékmentes. Ötcsillagos UVA védelmet adó (PPD 48), folyékony SPF 50-es fényvédő lotion kicsiknek és nagyoknak, tetőtől talpig.

• Kiemelkedően magas UVB és UVA elleni védelem
  • Hamar beszívódó, folyékony lotion állag
  • Használható arcra és testre egyaránt
  • 6 hónapos kortól használható

2024.07.02. 20:57

Az arcra való 50-est vettem belőle. Zsíros érzetet hagy, csillog, smink leolvad róla. Testre elkenegetem.

Utoljára szerkesztve: 2024.05.23. 22:22 - 2024.05.23. 22:18

Hát én elég csalódott vagyok.Nagyon bíztam ebben a termékben de sajnos kizárólag úgy tudom használni az arcomon ha a szemem és a szám jól kikerülöm, csíp illetve belefolyik a számba és érzem az ízét egész nap.Így kénytelen leszek egy más fajtát külön kenni ezekre a részekre.Pozitívum:- nagyon pénztárcabarát- magas UVA védelem- nekem nem okoz bőrproblémát- könnyű beszerezniA finishéről nem tudom mit írjak, volt már jobb meg rosszabb tapasztalatom is. Nem matt az biztos.Kizárólag az ára (mennyisége) miatt és az állítólag kiemelkedő UVA védelme miatt továbbra is ezt fogom használni, amíg nem találok jobb megoldást.

2024.03.22. 05:11

Már néhány éve ezt használom télen, nyáron, arcon, testen. Mivel nem sminkelek, nem tudom, hogyan viselkedik smink alatt, de rengeteget vagyok a természetben, minden évszakban, ezért fontos volt, hogy egy megbízható, jó ár érték arányú terméket válasszak. Eddig még sosem égtem le és bár tényleg kicsit ragacsos, a trükk az, hogy több részletben viszem fel, főleg az arcomra, a rétegek között hagyok egy kis időt és így kiválóan alkalmazható. Egy idő után egyáltalán nem fénylik, nem ragad, csak rá kell érezni a felvitel technikájára. A spanyol és török tengerparton is kiválóan vizsgázott, az egész család ezt használta, senki sem égett le, bár tény, hogy a nap folyamán többször újrakentük.Én a szemem köré is ezt teszem, nem csíp, ami plusz pont.

2024.03.18. 14:42

Tengerparti nyaralásra vittük, de kiderült hogy sajnos oda nem a legmegbízhatóbb fényvédő, a Nivea is sokkal jobban védett (mondjuk szvsz a Niveák amúgyis meglepően jók drogériás vonalon). Városi fényvédőnek elkenegettem, de nyaralni (tengerben fürdeni), gyereket kenni nem jó.

2023.01.09. 23:10

Nyáron ezt vittem nyaralni, az egész család ezt használta velem együtt. Nagyon jól funkcionált, mert senki sem égett le. Igaz, hogy főként árnyékban voltunk, de a vízben azért ért minket a nap bőségesen. Könnyű eloszlatni a bőrön, semleges az illata, és nem is marad zsíros.

2022.09.03. 13:32

Horvátországba vittem magammal, gondoltam jobb/könnyebb lesz kenni az állaga miatt... Hát annyira nem jött be a gondolatom. Nehezen szívódik be és nagyon ragad. Igaz, nem sajnáltam a cuccot, de azért na. Mondjuk nem égtem/égtünk le vele, szóval kap 3 csillagot, de még egyet nem veszek, az tuti...:D