Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
"black&red"limitált kiadás.
4 színben kapható:
2015.02.23. 04:22
A narancsos nude árnyalat hétköznapokra kiváló, nem szárítja a szájat.
2014.10.31. 13:45
A magic kiss-t turkáltam ki anyukámnak 99 Ft-ért (Lecelluxozva!!!!), nagyon szereti, amikor otthon voltam nála én arcpírosítónak használtam, annak is jó volt. Vennék még más színben.
2014.03.05. 15:45
Engem valaki nagyon szép dús ajakkal áldott meg ott valahol fent. Így hamar elfogy és mehetek megint venni körülbelül 2 hétig elég nekem egy. Tartós és nem mázolódik szét és utána ha este leszedem könnyű leszedni.
2013.11.25. 20:24
A 10-es árnyalat van meg. Nekem nagyon bejött, egyrészt mert natúr, másrészt mert azon kevés (2) ajakravaló egyike amelyektől nem akarok megfulladni. Talán egy kicsit szárít, de a természetes hatása és az, hogy nem akar megfojtani nekem a maximális pontot éri.
2013.09.25. 18:12
Nagyon kedvelem ezt a rúzst. A Magic Kiss árnyalata van meg. Először a korallosabb, narancsosabb árnyalát vettem, de az szörnyen állt. :D Ez a Magic Kiss az amúgy is piros számat kissé tovább pirosítja, de rajtam nagyon természetes. Nekem nem szárítja az ajkaimat, bár mindig teszek alá ajakírt, ez nálam alap, viszont sok rúzs és szájfény ennek ellenére is szétszárít. A Max Factor rúzsceruzája nagyon hasonló nekem, az pedig kicsit pinkessé teszi az ajkaimat, de az is nagyon természetes rajtam. Nem olyan, mint egy igazi rúzs, inkább rúzsceruzára hajaz a hatása, és így nem is túl tartós, de valamiért nagyon szeretem.