Sminkek arcra

1.5
Hozzáadva 2016.06.07.by

k.gabi

11 g

Színkiegyenletíő púder rozmaring kivonattal.

2018.09.15. 08:05

Ez a púder semmire sem jó. Ha felviszem ecsettel nulla nyoma van az arcon. Nem értem, ezt valaki nem tesztelte le mielőtt piacra dobták?

Utoljára szerkesztve: 2018.09.07. 10:34 - 2018.08.20. 14:37

2018.08.20.: Pár napja megvettem, mert találtam olyat ami "csak" idén decemberben jár le, nem pedig áprilisban járt le a szavatossági ideje, ahogy az egyik DM-ben találtam 1-2 hete... A célom az volt vele, hogy könnyebb nyári sminket tudjak vele csinálni, hogy a kitágult ereimet az orcáimon kicsit tompítani tudjam. Tisztában voltam vele, hogy nem fog olyan erős fedést nyújtani, mint egy zöld színű korrektor, és nem is vártam tőle semmiféle világmegváltást, de konkrétan semmi nyoma nincs a használatának. Az ecsetemmel alig tudtam felvenni valamit a termékből, semmi nem látszik rajta, (nagyon kemény, kicsit sem porzik a púder) csupán az arcomon végighúzva mintha mattabb lenne, de az is csak ideig-óráig (vagy addig se) tart (vagy a normál púderem maradéka). Még próbálkozni fogok vele, más ecsetekkel, szivacsokkal, pamacsokkal, mert nagyon szeretni akarom, de egyelőre abszolút pénzkidobás. Nem fed, nem mattít, nem ér semmit.2018.09.07.: Próbáltam több ecsettel, szivacsokkal, pamacsokkal, mire megtaláltam a megoldást... Ledörzsöltem a tetejét, és ecsettel vittem fel a puha port. Így elterül az arcomon, és valamicskét egyenlít a bőr színén. Kevésbé problémás napokon elfogadhatóan fed, de mindig le kell kaparnom a tetejét, hogy használni tudjam. Nem tudom, hogy egy selejtes darabot vettem-e, vagy az összesnek összeáll a felső rétege egy púder-páncéllá, de nem fogom újravenni.