Ajakápolók

Hozzáadva 2018.09.21.by

Orsika89

4,8 g

Limitált kiadás

Ajakápoló a Chai Latte meleg illatával. Nedvességgel látja el az érzékeny ajkakat és megvédi őket a kiszáradástól. A bio zöld teával és fahéjjal készült magas minőségű formula intenzíven ápol és sima, puha ajkakat biztosít.

2020.05.01. 07:33

Az egyetlen pozitívuma az illata volt. Semmire nem jó, a kukában landolt.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.01. 21:31 - 2019.07.01. 21:28

Én nagyon szeretem. Alkalmanként rúzs helyett is használom, szájceruzával. A hidratált ajkak/bőr szerintem elsősorban a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásán múlik, nem krémeken.

2019.04.08. 06:05

Csak itthon használtam, mert borzasztó színe van, tényleg hullát csinál az emberből. Hidratáló hatást nem éreztem, de nem is teszi rosszabbá a helyzetet. Illata amúgy nem lenne rossz, de jobb szeretem az illatmentes termékeket.

2019.03.03. 16:26

Hosszan nem írok róla, hiszen már nem kapható. Nagyon szerettem volna szeretni, mert isteni az illata. De itt ki is merülnek a jó tulajdonságai. Csúnya bézs színű réteget hagy az ajkakon, kb. hullát csinál belőlem. Így azt nem is tudtam tesztelni, hogy mennyire ápolja az ajkakat. Kuka lett pár húzás után.

2019.02.04. 08:02

ajándékba kaptam, magamtól nem csalnám meg a jól bevált carmexemet. azt kell, hogy mondjam, hogy ez az "ajakápoló" semmit nem tud, sőt ront a helyzeten ha az embernek egy kicsit ki van száradva a szája. a szúrós fura szagáról a végeredményként kapott hulla színű szájról már nem is beszélve.

2019.01.31. 20:36

Szerintem ez csak szintentartásra jó; száraz, cserepes ajkakra nekem a körömvirágos vált be, az masszívabb is, krémesebb, ez csúszósabb a számon. Az illata kellemes, de nem bánnám azt se, ha nem lenne illatosított. A csomagolása aranyoska. Az én ajkaimat sápasztja, szóval módjával bánok vele, de alapból visszafogott fénye van. Nekem ez olyan semleges termék.