Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Alverde Éjszakai Regeneráló Arckrém Alpesi Rózsa Kivonattal

3.8
Hozzáadva 2016.04.20.by

médea

20 éves kor felett, a bőr öregedésének megelőzésére ajánlott éjszakai arckrém.

Utoljára szerkesztve: 2015.03.04. 09:27 - 2015.03.04. 09:23

Bocsánat, de a vadrózsás krémet akartam véleményezni. Ezt nem próbáltam. Ha esetleg szerkesztő látja, legyen kedves törölni a véleményt. Én nem tudom, hogylehet. Köszi!

2015.02.20. 10:12

Semmit sem ér, ráadásul rossz az illata, nehezen szívódik be.

2015.02.05. 11:45

korábban megvettem ennek a termékcsaládnak az arclemosóját, azzal teljesen meg voltam elégedve, igy amikor megláttam, hogy van hozzá tartozó krém is, gondoltam kipróbálom. Hát olyan..táplál is, de nem az igazi, nekem nagyon furcsán szivódik be, túlságosan ragacsos, valahogy nem az igazi :(

2015.01.20. 21:57

Téli kiszáradás megelőzésére vettem. Nekem kipirosodott es viszketett az arcom néhány használat után. A maradékot a kezemre fogom elkenni, bár oda meg kissé zsíros.

2013.04.19. 16:19

Télen használtam pár hónapig, amikor jobban kiszárítja a hideg a bőrömet...nem bántam meg, egészen jó választásnak bizonyult!

2013.04.05. 11:08

Még csak néhány használaton vagyok túl, és egyelőre nagyon szeretem ezt a terméket :) Nincs agyonparfümözve, csak enyhe, kellemes illata van (erős rózsaillatra számítottam, azonban egyáltalán nincs szerintem rózsa illata, de nem is baj). Jól hidratál, nem hagy zsíros érzetet a bőrön, nem lesznek tőle pattanásaim. Az ára is egész jó.