encimokus
Karácsonyi kiadású Erdei gyümölcsös tusfürdő
2013.02.15. 19:22
A Karácsony utáni leárazáson jutottam hozzá ehhez a tusfürdőhöz és a testápoló párjához igen kedvező áron. Nekem annyira nem jött be a tusi,mert elég sok kellett belőle,ezért gyorsan el is fogyott és az illata sem nyűgözött le, őszintén szólva számomra cefre szagú volt. Ennek ellenére nem bánom,hogy kipróbáltam, főleg így akciósan,de még egyszer már nem kéne.
2013.01.14. 14:35
nagyon szeretem a testápolójával együtt. nem szárít és isteni az illata.
2013.01.06. 16:50
Ajándékba kaptam, és nagyon örülök neki, mert nem szárít, finom illata van és fürdés után is érződik a bőrömön egy picit. :) És szép a csomagolása. :)
2012.11.16. 11:04
Az illata engem határozottan a régi Turbo rágóra emlékeztet :D Elég markáns, de tényleg inkább csak fürdés alatt érezni. Ami nagyon tetszik benne, hogy egyáltalán nem szárít, sőt finom puha tőle a bőröm, de ez gondolom annak köszönhető, hogy az alkohol az INCI lista végefelé van, ez nagy pluszpont :) Egy kicsit jobb habzása is lehetne, de ez bocsánatos bűn a pozitív tulajdonságai mellett :)
Utoljára szerkesztve: 2012.11.04. 11:49 - 2012.11.04. 11:49
Az illata mint egy gyümölcsös cukorkáé. Gél szerű az állaga és átlátszó, kellemesen habzik, az illata nem tartós, inkább csak fürdés közben érződik. Nem szárít, kellemes használni, ha ajándékba kaptam volna akkor is örültem volna neki, de így, hogy megvettem, így is jó vételnek tartom.