Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Alverde Folyékony Szappan Áfonya és Cseresznyevirág

4.7
Hozzáadva 2016.02.14.by

mia

Az Alverde folyékony szappan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyengéd összetevői, az áfonya- és cseresznyevirág kivonat ápolják és frissítik a kezeket, anélkül, hogy a bőr természetes védőrétegét károsítanák.

Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, szinezéket, állati eredetű és ásványiolaj-alapú összetevőket. BDIH védjeggyel ellátva.

2012.08.16. 13:28

A hatásával nagyon elégedett voltam (nem szárít, szépen tisztít), viszont rendkívül gyorsan fogyott, így nem lett a fürdőm állandó lakója. De ennek ellenére nagyon szeretem.

2011.08.24. 15:14

Az illata ízlés dolga, nők előnyben. :) Az illata nekem nem tetszett, de nem is én vagyok a fő célcsoport, a párom jóvoltából használtuk egy ideig. Viszont remekül tisztít, a kézbőr kellemes tapintású lesz tőle. És az összetétele sem különösebben problémás. Ár-érték rendben van.

2011.07.16. 06:52

Nekem picit erős az illata. Nem rajongok az édeskés illatú kozmetikumokért, de egyébként jó.

2011.07.04. 12:20

Finom az illata és mérsékelten habzik is. Még a zsíros maszatokat is lehozza a kezemről, és nem kel lórákig sikálni.

2011.05.23. 10:39

Szerintem is finom gyümölcsös illata van, szerintem megéri az árát.

2011.05.12. 13:13

Szeretem. Kellemes az illata, nem szárítja a bőröm, és viszonylag olcsó is. Szerintem jó ár-érték aránya van.