Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Alverde Folyékony Szappan Tiaré és Mimóza

4.5
Hozzáadva 2015.11.01.by

gyugyi.kinga

A fehér liliom virág kivonat és az egzotikus tahiti Monoi olaj kombinációja a bőrt puhává, rugalmassá és illatossá varázsolja. Kíméletesen tisztít, köszönhetően a hársvirág kivonatnak és szerves kókusz tenzideknek.

2012.11.10. 11:37

Az illata nem igazán hajaz a tiaréra, de azért nagyon finom, kellemes virágillat. Nem habzik igazán, de teljesen jól tisztít és nem is szárít úgy, mint egy átlagos (SLS-es) folyékony szappan.Szerettem, csak elég hamar fogy és ahhoz képest drága, ezért 4 csillagot kap.

2012.05.16. 21:01

szárított, ami nem is csoda a sodium coco sulfate miatt.

2012.02.29. 10:15

Nekem nagyon-nagy kedvencem. Imádom az illatát és nem is szárít, a csomagolása is olyan tavaszi, nyári. :) Amúgy én február elején vettem, úgyhogy egy-két dm-ben lehet még belőle...

2011.12.20. 15:35

Nagyon kellemes az illata és az általam eddig próbált Alverde folyékony szappanok közül ez szárít a legkevésbé. Limitált kiadás, de örülnék, ha megmaradna. Minden estere betáraztam belőle:)

2011.12.06. 22:39

Nagyon megkedveltem ezt a szappant! Finom illat, nem szárít! Semmi káros összetevő! Ajánlanám mindenkinek, aki kedveli a natúrkozmetikumokat, csak kár hogy már nem kapható! A többi Alverde folyékony szappan is kiváló, tehettek egy próbát! ;)

Utoljára szerkesztve: 2012.06.06. 18:13 - 2011.11.16. 16:55

Nagyon jó az illata, de sajnos ez is szárította a bőrömet és szerintem drága is.