siss
Limitált kiadás
Vegán tusfürdő bio kaktuszfüge és bio zöld tea kivonattal.
2020.10.19. 08:54
Ezt a terméket nagyon jól eltalálták minden tekintetben: jó ár-érték arány, tuti csomagolás, isteni illat. Jól hidratál, nem szárítja az ember bőrét. Hosszan érezni az illatát. Kár, hogy már nem lehet kapni és sajnos a felhalmozott készletem is kifutott. :(
2018.11.02. 18:27
Hát, az biztos, hogy a csomagolást nagyon eltalálták. A sötét háttér előtt a kakadu, egyszerűen nem lehetett nem észrevenni. Maga a termék is remek. Jól tisztít, nem szárít, nagyon jó illata van. Jöhetne még pár ilyen a márkától (bár általában véve én nagyon meg vagyok elégedve az Alverde termékekkel).
2018.08.22. 16:21
Tetszett az illata, mikor piacra dobták betáraztam belőle, néha veszek elő 1et. Így nyár végére nem tetszik már az illata, mintha megváltozott volna, hányás szaga van.... @@&$*#*....
2018.08.11. 11:53
Imádom az illatát. Sajnálom, hogy csak egyet vettem belőle mert már nem kapni sehol. Tökéletes egy gyors délutáni zuhanyzáshoz.
2018.08.07. 11:44
Szeretem a gyümölcsös illatokat, főleg nyáron. Az Alverde a limitált kiadású tusfürdőit legtöbbször jól eltalálja, ez sem okozott csalódást. Friss, gyümölcsös, vidám, nyári. Az állandó készletet bővíthetnék ilyen irányban.
2018.06.25. 11:22
Jelenleg ez az abszolút kedvenc. Mennyei illat.Szeretem az alverde tusfürdőket, mert változatosak és a bőrömet sem szárítják. :)