Alverde Körömbőreltávolító Stift
Ár: | 900 Ft | Kategória: | Testápolás | |||
Kiszerelés: | 1 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: jkrisztie2, Módosítva: 2012. május 22.
Kiszerelés: | 1 db | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Testápolás | |
Ápoló olajokkal és körömvirág kivonattal
Octyldodecanol
Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract
gy
Tocopherol
a I v
Még sose hallottam ilyen termékről, de én mindig a bőrvágó ollóm éles végével szoktam "lekaprani, feltolni" a bőrt a körmömnél, eddig csak az működött, mikor megláttam ezt gondoltam adok neki egy próbát, hátha nem kell végigkaristolnom a körmöm hanem szebben is meg lehet csinálni. Megnéztem a véleményeket itt, szuperek, na mondom okés. Hát baromira nem, ez akkora szar, hogy nemigaz, mint minden alverdés termék, amit eddig próbáltam, a shift jól használható, de a sima víz jobban fellazítja a bőröm mint ebben a lötyi. A "speciális fel" ja hogy az a kupak!!! A szerencsétlen szar műanyag kupak ami annyira bumszli hogy semmire se jó. Megy a kukába, az itteni véleményeknek meg többet nem hiszek, látom nemcsak én jártam így, de régen azért valahogy jobban meg lehet bízni az itteni véleményekben, sose voltak ilyen gondjaim, most meg csak ilyenbe futok.

nekem nagyon bejött! Nem vagyok egy nagy körmös mágus, nem is szeretek sokat bíbelődni vele, éppen ezért örölük ennek a terméknek.Bár nincs összehasonlítási alapom, de nekem tartósan végzi a dolgát, elég 2 hetente átfutni a körmeimen.

Először használtam ezt a terméket. Szépen felpuhítja a bőrt, ami utána könnyen eltávolítható. Ár-érték arányban nagyon jó kis termék.

első ilyen jellegű termékem. őszintén szólva hatalmas különbséget nem érzek ahhoz képest, amikor fürdés után feltologatom a felpuhult bőrt, de azért kényelmesebb meg egyszerűbb így. reménykedem benne, hogy táplálja valamennyire a bőrt. nem rossz, de lehet nélküle élni, mondjuk anyagilag se egy nagy érvágás.
attól viszont tarok kicsit, hogy egy idő után be fog száradni a hegye és nem jön belőle elég folyadék.

Kb három hete használom. Szépen felpuhitja a bőrt viszont a vége nekem nem jó így saját feltolóval használom, de nagyon jó csak ajánlani tudom.

Nagyon kedvelem, többször újra vásároltam már. Kíméletesen bánik a körömbőrrel. Ár-érték arányban mindenképp bevált.

le kell szögeznem, hogy sosem használtam még ilyen terméket, szóval kicsit fogalmatlan vagyok a témában. például a használati utasítást nem vitték túlzásba, engem már ott elveszítettek, hogy ‘hagyja rövid ideig hatni’. mi az, hogy rövid ideig? ha végignézem a sátántangót, abból már csak az első svenk is rövidnek számít, nem? vagy nézzek végig egy szomszédok részt? és ha letelt A Rövid Idő és visszatologattam mindent, amit lehetett? akkor mi van? a maradékot masszírozzam a körömágyamba, vagy töröljem át a körmöm acetonnal, hogy ne legyen zsíros a lakkozáshoz? megannyi kérdés. mindenesetre elszórakozgatok vele, a makacsabb körömre tapadó bőrrel nem bánik el, de alapvetően nem rossz cucc.

Nekem elsőre a stiftből nehézkesen jött az oldat, de szerencsére így is elégnek bizonyult. Picit hagytam hagyni és a pálca secc-pecc feltolta a körömbőrt. Nincs jó kézügyességem mégis gondtalanul tudtam használni. Nálam elsőre se volt több 3-5 percnél a két kezem rendbetétele. Számomra jobban megéri a pálcikáknál, mert a vastag tubust jobban tudom fogni és a fej egyszerre többet is toll fel. Megkedveltem. Nem csípett és más módon se irritált, szép végeredményt kaptam. Elégedett vagyok.

Semmit nem tudott hozzátenni a kézápolásomhoz. A stiftből alig jön valami, de az nem is oldja fel a körömbőrömet. A visszatologatós részét rettentő nehéz szerintem használni, milliószor többet ér egy fapálcika. Odaadtam édesanyámnak hátha neki ér valamit, de erősen kétlem. Ennek a pénznek a kétszereséért megveszem inkább a Sally Hansen leoldóját, az bombabiztos legalább és kitart éveken át.

Szépen vosszatollja oldja lenőtt körömágybőrt, nem irritál, körömágy puhább lesz tőle.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, TocopherolGyulladáscsökkentők: Calendula Officinalis (Pot Marigold) Flower Extract
Vitaminok: Tocopheryl Acetate, Tocopherol
Alkoholok: Octyldodecanol
Emolliensek: Octyldodecanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil
Illatanyagok: Octyldodecanol, Glycine Soja (Soybean) Oil
Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emolliens), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.
Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.
Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.
Kókuszolaj, melyet emolliens anyagként használnak a kozmetikumokban. Többnyire telített zsírsavakat tartalmaz, közülük is a legfontosabb zsírsava a laurinsav, melyből kb. 50%-nyit tartalmaz. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni, annak ellenére, hogy a benne levő laurinsav egyébként hasznos összetevő lehet a pattanásokat okozó baktériumok elleni harcban. Gyulladáscsökkentő és a bőr barrier funkcióját támogató hatása miatt jó hatással lehet viszont a száraz, sérült bőrre (forrás), az enyhe vagy közepesen súlyos atópiás dermatitis kezelésében például előnyösebb hatást mutatott, mint az ásványi olaj (forrás) illetve a Labmuffin kémikusa szerint hajra is az egyik legjobb természetes olaj, mivel szerkezetének köszönhetően jobban behatol a hajszálakba, mint a legtöbb más olaj így képes megelőzni a haj károsodását fésülés során.
Szójababból származó természetes növényi olaj, melyet bőrpuhító (emolliens), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban. 48-59%-ban linolsavat, valamint olajsavat és némi linolénsavat is tartalmaz, melyek hirdratálják, táplálják és erősítik a bőr védőrétegét. Tanulmányok kimutatták, hogy a szójában található vegyületek segítenek elhalványítani a napsugárzásból és más forrásokból származó makacs elszíneződéseket és csökkentik a hiperpigmentációt is. A szójababolaj ezen kívül olyan antioxidáns hatású polifenolokat is tartalmaz, melyekről kimutatták, hogy segítenek megvédeni a bőrt az UV-fény által kiváltott károsodásoktól és a vízvesztéstől. (forrás)
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Az orvosi körömvirág virágának a kivonata. A körömvirágnak számos pozitív hatása van a bőrünkre, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, bőrápoló tulajdonságú. Kozmetikumokban mindezen hatások együtteséért alkalmazzák, noha a hivatalos megfogalmazás szerint csak bőrápolónak nevezik. Gyakorlati tapasztalatok szerint nagy koncentrációban alkalmazva az igénybe vett bőrt kiválóan regenerálja. Használatakor vigyázzunk a fészkesvirágzatúakkal kapcsolatos allergiákra.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology