Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
lovecreams
Mattító púder bio jojobaolajjal, természetes fényvisszaverő ásványokkal és SPF 6-tal. Vegán termék.
2023.01.11. 13:49
Ezt a terméket visszasírom, egy csodálatos púder volt, ami tényleg tette a dolgát, fedett és mattított. Sajnálom, hogy az Alverdénél mindig a legjobb termékek kerülnek ki a körforgásból.
2020.10.10. 08:46
Folyékony alapozó fölé használom. A kiszerelése jó, a kis szivacskáját nagyon szeretem. Jól egységesíti es lemattítja a a bőrömet. Barátságosak az összetevők és olcsó volt. :)
2019.12.10. 20:26
Tartósabbá teszi a sminket, szépen mattít. Nem lesz 'szemcsés' hatása. Először a saját kis szivacsával viszek fel egy keveset, majd ecsettel eldolgozom. Egyébként nagyon aranyos az a pici szivacs, istenien puha🥰
2019.07.06. 11:05
Nekem sötétebb a bőröm, mégis passzol hozzá a világosabb színű púder. Szép selymes fedése van, és nem irritálja a bőröm. Akciósan volt 400 valamennyi :D.
2019.07.01. 22:39
Alapozó fölött tökéletesen működik. Jól fed, könnyű felvinni (én ecsetet használok). Jól eldolgozza a kontúrokat is.
2019.06.17. 10:02
20 sunny beige színben van meg, ugyanis a boltban valamiért ezt világosabbnak találtam mint a 10est.Nem rossz púder, tartósabbá és mattabbá teszi a sminket, viszont a sárgás beütése miatt ritkán használom.