Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
durczi
2018.11.22. 08:52
Kb. 2 hete használom (mióta tudomást szereztem a várandósságomról) felváltva a testápolójával. Ez az első testápoló olaj, amit használok, furcsa volt megszokni, hogy óvatosan kell kenni, mert folyik :D Jól hidratál, de nem érzem, hogy többet tenne a bőrömért, mint egy sima krém, viszont nekem macerásabb a használata, mint a krémeknek. Ha elfogy nem biztos, hogy újraveszem, lehet inkább maradok a krémeknél.
2018.05.22. 08:30
Nem rossz, de pl egy Weleda olajjal össze se lehet hasonlítani. Én tettem bele még egy kis levendula illòolajat pluszba. Elkenegetem, de újra nem veszem.
Utoljára szerkesztve: 2017.11.28. 09:02 - 2017.11.28. 09:01
Nem értem, hogy miért írjátok, hogy ragad, világosan rá van írva, hogy nedves bőrre kell kenni, ahogy az összes testápoló olajat!Fürdés után masszírozom a vizes bőrömbe, gyorsan szívja, ha végeztem, megtörölközöm. A bőröm sokat bevesz belőle, egyáltalán nem ragad, nagyon kellemes, puha és selymes érzetet ad maga után.Jelenleg 22 hetes vagyok, most kezdtem el használni, a csíkok elleni hatásáról a későbbiekben tudok beszámolni, bár ez szerintem úgy is a genetikán múlik, kenhet bármir az ember magára.A termék illata, állaga, kiszerelése eddig 5 csillagos, a csomagolása már új, nem így néz ki.
2017.11.02. 12:16
Horzsolás hegére vettem, hátha kicsit egységesíti a bőrt, egészen használ. Felváltva használom aloe géllel: reggel aloe-val kenem a heget, este ezzel az olajjal. Remélem nyárra egységes lesz a bőrfelszín. Majd update-elek.
2017.10.05. 14:06
Terhesség alatt elhasználtam egy flakonnal. Számomra az illata túl intenzív (kellemesnek nem mondanám).A hatásáról nem tudok nyilatkozni, csíkjaim nem lettek, de más termékekkel együtt használtam.
2017.06.21. 07:38
Imádom, számomra egy csodakence. (Már új csomagolása van, nem ami a képen látható). Most léptem a 8. hónapba és hatalmas a hasam, de egy apró stria nem jelent meg rajta. Babavárás első pillanatától használom, hogy megfelelően felkészült bőrrel rendelkezzek a végéig, eddig nem okozott csalódást. Abból is gondolom, hogy hatékony, hogy csak pocakra használom, de csípőre is híztam valamennyit, ott becsíkosodtam. Ha előről kezdeném, minden kritikus helyen használnám. Az állaga télen kicsit túl kemény volt, de most tökéletesen kenhető. Az illata nagyon kellemes, kifejezetten kedvelem. Jól beszívódik. A testvajat is használom, mikor melyikhez van kedvem. Ugyanezeket tudom elmondani róla is. Ára is megfelelő.