Theresia
2019.11.12. 08:25
Barátságos összetevői vannak. Az illata finom, citrusos. Az izzadást nem fogja vissza, a szagot semlegesíti. Többször kell fújni, nem hagy nyomot.
2017.09.09. 11:01
Alumínum mentes dezodort kerestem és ezt választottam. Nagyon tetszik az illata és a ruhákon sem hagy foltot. Már kb. 1 hónapja használom, de alig fogyott belőle!
Utoljára szerkesztve: 2017.09.08. 09:05 - 2017.09.08. 09:04
Ismét visszaváltottam Alverdére a szekrényen álló fújós deo tekintetében; nyomot nem hagy a szöveteken, ritkán szorul kiegészítésre napközben a táskában hordott kenős verzióból (ami a Men Fresh Nature szériából való), az illata pedig egyszerűen addiktív. Borsos-fűszeres - egyszerre szolid és határozott, nem erőlteti a túlzott maszkulinitást és nem vág orrba az erőszakos feminin jellegű illatáradat sem, amit a női dezodoroknál nehéz kiszűrni, szóval tökéletesen uniszex.
2017.08.19. 12:07
Páromnak vettem, hogy megszabaduljon a korábbi égető, viszkető érzéstől, amit a dezodorok okoztak nála. Szereti, de az illata nem a legjobb, szúnyogriasztóra emlékezteti.
2016.12.01. 08:38
Ferjemnek vettem, de neki egyaltalan nem valt be. Annyit mondott, hogy szunyogirto szaga van, amit en is ereztem rajta, ezen kivul nem igazan csinal semmit izzadasgatlas teren. Annyi a pozitivuma, hogy alu mentes. Sajnos ez nekem csak 1 csillag.
2015.12.09. 20:42
A férjem egész nyáron ezt használta, a bőrén egész jó, fűszeres ilkata van. Beöltözősebb időben viszont sajnos kevés. Így nálunk ez marad nyári deo.