Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
rori
Férfi alumíniummentes golyós dezodor agave és menta kivonattal a hosszantartó frissességért. Az illatanyagok természetes illóolajokból származnak.
2017.05.26. 17:02
Volt egy vegan oruletem amikor is keresgeltem olyan osszetevoju deokat, amik nem tartalmaznak karos anyagokat. Ketszer vettem ebbol a termekbol, eloszor telen, akkor hellyel-kozel alta a sarat, de napkozben mindig furan ereztem magam, mintha nem lennek kellemesen apolt. Nos kiderult hogy nem toleralja a meleget, (Telen erosen futott helysegben sem ) munka kozben kicsit kellemetlen volt, mondhatni ketszer kell aplikalni napi szinten. Masodik alkalom mikor nyarra maradt egy darab, ekkor mondtam hogy, eleg akarmennyire is kedvezoek az osszetevoi, azon aki erosen izzad hatastalan. Mint ahogy az elottem szolok is irtak kellemetlen savanykas, budos szagga valik. Allitolag meg lehet tuningolni egy kis szodabikarbonaval, de nekem nem volt mar kedvem megprobalni sem.
2016.09.08. 10:44
Régebben használtam, mert elég izzadós vagyok. Az illata semleges, nem túl férfias, kifejezetten kellemes. És az ára is elég jó. Ehhez társul egy egész jó hatás is. Mielőtt elkezdetem használni egy teafás dezodort, erre esküdtem.
2016.07.27. 09:49
Páromnak teljesen bevált, semmi rosszat nem tud róla mondani és az illata is jó.
2016.04.29. 12:39
Alumínium mentes izzadásgátlót keresve bukkantam rá. Télen egész jól működik, nyárra viszont nem elég. Együtt használjuk a férjemmel, semleges, kellemes illata van. Sajnos az INCI-je sem tökéletes, de jobb, mint az alumíniumos társai.
2015.12.09. 20:40
Nagyon szerettük volna, ha beválik, de sajnos nem volt túl hatékony. Az illata bőrön jobb, mint magában, de nagyon illékony. A spray verzió valahogy jobban bevált.
2015.02.01. 10:30
A párom használja. Már hármat elhasznált, meg van vele elégedve.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.