Fürdőtermékek

Alverde Seifenblasentraum Habfürdő

3.8
Hozzáadva 2016.01.12.by

siss

A lágy tenzidek, tengeri só és bio Aloe Vera egyedülálló kompozíciója puha és ápolt bőrérzettel ajándékozza meg. A bio almamenta és szeder gyümölcsös illata életre kelti az érzékeket.

2017.12.27. 22:38

Bőröregedés

Alverde kalendàriumban találkoztam vele, annyira nem nyűgözött le. Diszkrét hab, finom illat.

2017.09.12. 12:44

Normál bőr

Ez a másik habfürdő, amit a hasonló társával hazavittem.Nagyon kellemes illata van neki is, kicsit lágyabb és visszafogottabb, mint a másik kis virágosnak, de nekem tetszett!Egy kellemes fürdőzéshez szuper kiegészítők, így mindkettőnek jár az 5*

2016.04.18. 14:41

Pattanások (acne)

Nem hidratal. De jol habzik. Nem tetszik benne az alkohol, az illata sem a kedvencem. 250 forintert draga.

2016.02.21. 19:40

Vízhiány

Amikor először megláttam, megörültem. Már vágytam valami jó kis habfürdőre a bio vonalról. Nem szoktam gyakran kádazni, de néha jól jön egy kis lazítás. Az Alverdének volt régebben egy szilvás habfürdője, azt nagyon szerettem, de kivonták sajnos.Szóval néha jó a lazítás a lágy habokban, illatfelhőben... Hát, kábé annyit tud, mint a társa. Ügyes ez az Alverde, kis tasakokba csomagolja, hadd higgye a kedves vevő, hogy ez aztán exkluzív kozmetikum. Az illata tényleg kellemes, nekem legalább is tetszik. Habocska is van egy darabig. Gondolom, a bőrt is ápolja - ártani biztos nem árt, nem használtam, csak egyszer ezt is - így nem is tudok hosszútávú tapasztalatot mondani.