Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

3.8
Hozzáadva 2017.06.16.by

eniki16

2013.12.30. 20:33

Smink nélküli arcra hidegebb időben kellemes. Illata ilyen kicsi van csak,jojobás.Kicsit több kellett belőle,de a flakon jópofa.

Utoljára szerkesztve: 2013.08.14. 09:43 - 2013.07.01. 07:07

Nagyon praktikus a pumpás kiszerelés, és kellemes a habos állag. Tisztának és frissnek érzem utána a bőrömet, viszont kicsit "keveslem" az állagát, picit lehetne sűrűbb. De tisztít és óvja a bőrömet, szóval bevált :)Kicsit le kellett, h pontozzam, valószínőleg nem veszem újra, mivel jobban szeretem a sűrűbb állagú arctisztítókat. Ezen kívül minden stimmel, amiket írtam róla. :)

2013.05.12. 18:42

nagy rajongója vagyok a pumpás, habzó lemosóknak és mivel nem találtam ennél jobb összetételűt rá esett a választásom. nekem nagyon jól teljesít már a második flakonnal fogyasztom. :) picit szárít, de a néha extrémen zsírosodó bőrömnek nem árt... reggeli rohanásban, zuhany alatt imádom használni! :)

2013.03.22. 19:26

Egy hete használom, eddig teljesen bevált, pedig tartottam tőle, hogy a benne lévő olaj nem fog jót tenni pattanásra hajlamos, érzékeny, száraz bőrömnek. Imádom, hogy hab állagú, és azt is, hogy pumpás.

2012.12.18. 12:08

Nekem nem távolította el az arcomról sem a sminket, sem a koszt. Alig vártam, hogy elfogyjon.

2012.10.05. 16:25

Ugyanazt tudom írni róla, mint springsteen33.Mindenre érzékeny,hófehér,pirosodásra hajlamos és vízhiányos bőröm van.Ez az egyik legjobb arclemosó (és NEM sminklemosó) rá. Sminklemosót előtte használok, ami nálam nedves vattára cseppentett olívaolajként van jelen. :)