Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
siss
Alga porral és agyaggal késlelteti a haj zsírosodását.Csalán és bio citromfű kivonat gondoskodik a haj frissességéről.Érzékeny fejbőrre is alkalmas.
2017.04.15. 19:59
Az első használat és az azt követő hajmosás után kidobtam. Büdös, nehéz egyenletesen felvinni, nem oszlik el, fehérít, a haj kellemetlen tapintású lesz és még kimosni is nagyon nehéz.
2017.01.31. 22:58
Nem olyan jó, mint a balea száraz samponja, az tény, viszont cserébe természetes összetevőket tartalmaz, és 1-2 nappal ki lehet vele tolni a hajmosást. Szerintem kivétel nélkül minden szárazsampont alaposan ki kell dörzsölni, majd fésülni a hajból, és utána nem árt egy kis hajvégápoló olaj, mert az oké, hogy a hajtövek frissek lesznek, de a hajvéget szárítja. Viszont ez egyik terméknek sem hibája, a jellegéből adódik. Sötét hajra biztos nem olyan jó, mint világosra. Én azt szeretem benne, hogy könnyű használni, természetesek az összetevői, és finom az illata, kicsi a csomagolása, nincs benne hajtógáz. Egy pont levonás amiatt, hogy max 2 napra lehet vele kitolni egy hajmosást, míg a baleával 3-4 napot is simán.
2016.03.20. 13:32
A DM-ben az Alverde a kedvenc márkám, a legtöbb kozmetikumom már lecseréltem Alverde-s kiadásra, kivéve a samponokat és hát... a szárazsampont. Pénztárcabarát, bárhova magaddal viheted, mert pici kompakt és szépek az összetevői. De sajnos más pozitívumot nem tudok mondani. És ezért adok egy pontot, mert szárazsampont alapvetően azért vásárolunk, hogy kitoljunk egy hajmosást. Nyilván én sem ringattam magam álomba, hogy a hajra szórva egy frissen mosott frizura látszatát kapom, de hát ez tényleg szörnyűvé tette a hajam. Úgy használtam, ahogy a leírás utasított, a hajam mégis túl fehér lett, matt. A fejbőrre rátapadt a hintőpor, elektromossá tesz és nem frissít. Csak az előttem szólókat tudnám még ismételni. Azóta megtaláltam a tökéletes szárazsampont, így ezt a terméket biztosan nem veszem újra.
2016.02.01. 01:10
Ajándékba vettem karácsonyra, mert az ajándékozott vágyott egy natúr száraz samponra. Neki nagyon bejött, nem kell sokat felvinni belőle. Tervezem én is a kipróbálását, addig is közvetítve a véleményt 4*.
2016.01.11. 10:27
Leszögezem, hogy összességében szeretem az Alverde termékeit, de most csatlakoznom kell Natasához. Egyszer használtam, rögtön kuka lett. Szoktam szárazsampont használni, néha kell valami gyors megoldás. Ha épp nincs semmi otthon, jön a hintőpor, amit viszont azért nem szeretek, mert rettentően elektromossá teszi a hajam, ahogy rászórom. Én mindig este használom, így másnap reggelre felszívja a felesleges zsírt, valamint eltűnik a zavaró fehérség is. Most a konkrét termékről. Praktikus csomagolás, kicsi, kézre áll, nem túl nagyon a lyukak, így nem ömlik ki rengeteg termék. Nagyon finom állagú a por, szépen eloszlatható. Az illata szerintem egyáltalán nem olyan rettenetes, és annyira szerintem nem is erős, viszonylag hamar elillan. Leginkább a csalánteára emlékeztet, ami azért nem meglepő. Eddig jó is lenne, azonban olyan szinten elektromossá teszi a hajam, hogy alig bírtam éjszakára befonni. És ami a legdurvább, hogy míg a hintőpor esetén mindez reggelre elmúlik, ettől reggel is ugyanúgy szállt össze-vissza a hajam. Emellett, ahogy alattam is említették, rettentő sprőd, száraz, fénytelen lett a hajam, ráadásul olyan szinten gubancolódott, hogy öröm volt kifésülni. Engem személy szerint nem irritált, nem viszketett tőle a fejbőröm. Viszont alig vártam, hogy este hajat moshassak. Szóval az ötlet jó lett volna, a csomagolás jó, de maga a termék számomra katasztrófa.
2015.12.23. 08:23
Először nagyon megtetszett, végre egy natur szárazsampon...Klassz leírás, praktikus kis szórós tégely. Vettem is egyet. Sajnos.Az első csalódás akkor ért, amikor szórni kezdtem a hajamra. Borzalmasan büdös. Undorító szaga van, nem is értem, hogy hozták ezt így össze.Nem szórtam sokat, hagytam hatni, jól kifésültem, mindent a leírás szerint csináltam... mégis szörnyű lett az eredmény. A hajam matt lett, túlságosan is. Összeragasztotta a hajszálakat, pillanatok alatt szétszárította. Kócos, száraz, rossz tapintású, összeragadt szakmaboglya lett a hajamból. Friss érzésről szó sincs. Ha hozzáértem a hajamhoz, összerándult a gyomrom az undortól. Igénytelenség érzés pipa. Azt írja, hogy érzékeny fejbőrre is jó, de nekem viszketett tőle a bőröm. Ha ez lett volna az első szárazsamponom, akkor többet tuti nem jutna eszembe ilyen termékeket használni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.