Alverde Szemceruza
Ár: | 700 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 1.1 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: feredith, Módosítva: 2012. május 4.
Kiszerelés: | 1.1 g | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Természetes viasza rugalmasságot, alakíthatóságot és kényelmes felvitelt tesz lehetővé. Hat színkombinációban kapható.
Octyldodecyl Stearoyl Stearate
CI 77491
Ferric Ferrocyanide
Ultramarines
sz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Kevésbé volt pigmentált,alig látszott a szememen és mintha irritálna is.Nekem kuka:(

Közepesen tartó.

Közepesen tartó.

Érzékeny szememre nagyon bevált, nem csíp nem viszket és nagyon tudok örülni neki, mert árban is nagyon jó.
Könnyen precíz vonalat lehet vele húzni.
Nálam legtöbbször szépen a helyén marad a nap végére is, de van, hogy elmaszatolódva lemászik a szemem alá..
Gyakran hegyezem, ezért gyorsabban fogy.

Könnyen precíz vonalat lehet vele húzni.
Gyakran hegyezem, ezért gyorsabban fogy.

Nagyon jó ez a szemceruza. Fekete színben volt nekem, nagyon tartós, szépen fog és nem irritál. Érzékeny szeműeknek ajánlom.

Barna színben van meg, és nagyon szeretem.
Megfelelően használva tartós.
Amikor először volt rajtam, úgy jártam mint sokan mások, hamar lekopott. Kb 2 óra múlva nyoma sem volt szerintem.
Nincs azonban semmi baj vele, csak alappal kell használni. Én korrektort szoktam tenni a szemfesték alá, így ez alá is.
8-9 órán át a helyén marad maszatolòdás nélkül ezzel a módszerrel.
Egy picit kopik csak meg a végén, minimális, mértékében.
Nagyon érzékeny a szemem, de ez a ceruza nem irritál.
Amivel egyedül bajom van, hogy nem intenzív a színe, elég sokszor át kell menni a szemvonalon, hogy jobban látszani kezdjen, ezzel együtt azonban nagyon jó szemceruza.
Ami külön szuper, hogy cruelty free márka 🐰

Barna színben van meg, és nagyon szeretem.
Megfelelően használva tartós.
8-9 órán át a helyén marad maszatolòdás nélkül ezzel a módszerrel.
Egy picit kopik csak meg a végén, minimális, mértékében.
Nagyon érzékeny a szemem, de ez a ceruza nem irritál.
Ami külön szuper, hogy cruelty free márka 🐰

Világos szürke színben van meg, aminek csak a színével vagyok elégedett. A tartóssága nem a legjobb, szinte eltűnik a nap végére a szín. Még jó, hogy akciósan vettem, mert nem sokat ér.

Nekem pont a fotón levő szín van meg. Az árnyalata nagyon tetszik, a kék szememhez jó megy. A tartóssága nem az igazi. Inkább este szeretem feltenni egy rövidebb programhoz és nem egész napra.

Amióta kipróbáltam imádom! Egyszer kaptam azóta egy Avonos zselés textúrájút, ami bejött, de nem léphet ennek a nyomába sem, illetve egy Lancome-ot, amit bármilyen fura, labdába sem rúghat mellette. Nekem kibír egy egész napot maszatolódás nélkül és nagyon intenzív. Feketét használok. Az ára hihetetlenül jó!

A természetes összetevői miatt választottam, de amikor lemosom, ugyan úgy csípi és kimarja a szemem szélét. Egyáltalán nem tartós, elmaszatolódik, feltükröződik és nincs intenzív színe sem. Egyszer-kétszer használtam, de félretettem. Kidobni sajnáltam :(

Rajtam egesz napot kibír es vegre nem irritál.

Rajtam egesz napot kibír es vegre nem irritál.

Antioxidánsok: TocopherolVitaminok: Tocopherol
Emolliensek: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Palm Glycerides, Glyceryl Caprylate
Emulgeálószerek: Hydrogenated Palm Glycerides, Glyceryl Caprylate
Színezékek: Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77499, Chromium Hydroxide Green / CI 77289, CI 77492, CI 77491, Ferric Ferrocyanide, Ultramarines
Lipid alapú szintetikus bőrkondícionáló szer, mely a kozmetikumokban emolliens és sűrűség szabályozó (viszkozitás növelő) funkciót tölt be. Sajtolt púderek kötőanyagként, szájfényekben és rúzsokban pedig konzisztencia szabályozókét találkozhatunk vele. A truthanaging szerint az összetevő gátat képez a bőr felszínén, ezáltal lasítja a bőr vízvesztését, vagyis óvja azt a kiszáradástól.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Teljes egészében növényi eredetű összetevő, különféle növényi olajokból (pálma és repce) nyert trigliceridek és zsírsavak keveréke. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrpuhító hatású összetevő.
Édes mandula olaj, amelyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. A mandulaolaj könnyen a bőrbe szívódó, finom textúrájú olaj, amely puha és selymesen finom érzetet hagy maga után a bőrön. A mandula olaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.
Pálmaolajból előállított glyceryl észter. Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és sűrűség szabályozó anyag.
Natúrkozmetikumokban is gyakran használt bőrpuhító (emollient) és emulgeálószer.
Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.
Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Zöld színezék, mellyel leggyakrabban sminkekben és hajfestékekben találkozhatunk.
Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.