Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
vkata96
A szemöldökformázó púderrel tökéletesen formázhatja és dúsíthatja szemöldökét. Erősen pigmentált textúrája intenzív és hosszantartó színhatást eredményez.
2021.03.12. 21:58
Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de ennek ellenére több mint egy fél éve csak ezt használom. Szépen alkalmazkodik a színe felkenés után a bőröm és a szemöldököm tónusához és konnyen kezelhető maga a por az aplikátorral.
2020.04.30. 18:11
Meglepően jól működik ez a termék. Két árnyalatban is megvettem (blond és brown), és meglepő módon mindkettőt tudom használni. Nagyon gyors, viszonylag pontosan is lehet vele feltölteni a szemöldököket, de a csomagolásával nem vagyok teljesen megelégedve. Amikor kihúzom a kis aplikátort a tubusból, sajnos a por egy része lehullik, elrepül, úgyhogy vigyázni kell ilyenkor a ruhánkra. Ezen kívül szeretem, nagy mennyiség, számomra jól használható színek és viszonylag tartós is.
2019.09.27. 13:07
Én a 20Brown árnyalatban vásároltam meg ennek a színárnyalatnak van egy pici vöröses beütése, meleg barna árnyalat ami világosabb szemöldökön mutat jól, nagyon könnyű vele dolgozni pár perc alatt szép "dús" szemöldököt lehet vele varázsolni . Kimondottan tetszik ez a kiszerlés mert csak vegig viszem az aplikátort, átfésülöm és kész is. A tartósságával is elégedett vagyok, jó kis termék :)