Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Theresia
Limitált kiadás
Uborka és görögdinnye illatú testpermet, mely frissíti és illatossá teszi a bőrt.
2016.07.12. 11:49
Nem vagyok válogatós az illatok terén , eddig nem is igen találkoztam olyan termékkel , amire egyértelműen a " rossz illatú " jelzőt tűzhettem volna. Hát , most megtörtént. Szeretem a dinnye illatát , az uborkáét is , de ez így együtt valami nagyon rossz lett. Annyira sajnálom , pedig már csak a neve alapján is imádnám :(
2016.06.16. 14:28
Ajándékba kaptam és eléggé megrémültem, amikor megláttam, hogy uborkás (és görögdinnyés). De valami isteni illata van és hihetetlenül frissítő, nyáron pedig elengedhetetlen! (Nem túl tartós, de a testpermetnek amúgy sem ez a lényege.)
2015.05.23. 14:38
Imadom a gorogdinnye illatat,barmivel van "keverve". De ez az illat nem jott be:( Ezenkivul nem ragad,de nem is tul tartos...Nekem csak 3 csillag
2015.05.13. 12:30
Húúú, ez nekem nagyon bejött. Frissít, nem tolakodó illat, jól indul tőle a napom!
Utoljára szerkesztve: 2015.04.27. 22:26 - 2015.04.27. 22:25
Enyhe nagyon kellemes illata van, hűtőben tartva nyárra ideális felfrissülés a bőrnek. Nem tapataltam, hogy ragad. Az, hogy kevésbé tartós nem zavart hiszen ez testpermet :)
2015.03.19. 15:22
Barátnőmnek vettem szülinapjára, neki nagyon bejött. Jó az illata, frissít, és pár óráig érződik is, ameddig egy rendes parfüm. Ha megint a DM fele megyek, veszek egyet magamnak is.:)