Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
trudie
Az Acai meglehetősen magas mennyiségű antioxidánssal látja el a bőrt, ami segíthet a bőrön észlelhető öregedés jeleinek lelassításában, csakúgy mint a bőr regenerálódásához szükséges hasznos nyomelemek. A Babacu egy pálmafajta, amely értékes olajtartalma felettébb lágyító hatású és minden típusú bőrön használható, anélkül puhítja, hogy olajos felületet hagyna. A Cupuacu bizonyítottan rendelkezik a bőrt hidratáló javakkal, melyek segítenek erőteljessé és feszessé tenni és helyrehozzák a természetes rugalmasságát.
Ebben a termékben egyesítették a Kakaót és a Copaibát, amely fa az Amazóniai esőerdőkben található, kivonata a Babacuval együtt hatva stimulálja és puhítja a bőrt.
2014.04.10. 05:49
Imádom ezt a testvajat! Én ajándékba kaptam, szóval fogalmam sincs, mennyiért és hol lett véve, de biztosan megérte! Gyorsan felszívódik, nem zsíros, nagyon selymes lesz tőle a bőröm. Na és az illata... nem mindenki szeret csokiillatú lenni, de én testápolókban imádom az ilyen illatot.
2013.02.09. 14:47
Nem hittem a szememnek, amikor a Százforintos boltban organikus testvajat találtam, potom 399 forintért - ezt a terméket a külföldi honlapokon 3000 forinttól 6000 forintig árulják. :O Egy szó mint száz: az áráért Isten áldja az olcsó boltokat és Isten áldja, aki kitalálta ezt a selymes, lágy krémet, mely zsíros utóérzet nélkül szívódik a bőrömbe, és melynek olyan harapnivaló az illata és az állaga, mint egy csokikrémé. :)
2013.01.11. 17:43
Újabban nagyon megkedveltem a kakaós krémeket, ezért választottam ezt. 390 Ft-ért (hihetetlenül olcsón) vettem és eddig csak annyit tudok róla mondani, hogy isteni az illata, gazdaságosnak ígérkezik (250 ml) és a kezemen kipróbálva hamar beszívódott és egyáltalán nem hagy zsíros utóérzetet. Hosszú távú hatásairól hamarosan írok.