Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
anonymous
Minden igazi nőnek szüksége van egy grandiózus parfümre a kelléktárában. A Gold egy ilyen grandiózus illat: egy királyi kompozíció, melyhez egy gyönyörű nagyestélyi és pazar környezet dukál. Erőteljes, szépséges virágcsokor több mint 120 kiváló minőségű összetevőből. A híres parfümmester, Guy Robert – aki olyan klasszikusokat alkotott, mint a Madame Rochas, a Dioressence, az Equipage vagy a Caleche – káprázatosat alkotott, saját bevallása szerint karrierje „koronaékszerét”. Teljesen szabad kezet kapott az alkotásnál, és az alapanyagokból is a legjobbakat használhatta.
A Gold Woman örökérvényű, klasszikus alkotás a megfelelő alkalomra: egy csodálatos, feledhetetlen estélyhez.
A parfüm fenséges aranyborítású üvegben kap helyet, aranylemezes díszítéssel és kupakkal, melyet egy fehér opálos ékkő koronáz.
Fejillat: gyöngyvirág, rózsa, tömjén
Szívillat: írisz, jázmin, mirha
Alapillat: ámbra, cédrusfa, cibet, mósusz, szantálfa
2024.08.26. 07:28
Gold A legelső Amouage illat,jól eltalált, hozzá illő arany elnevezéssel. Virágos-púderes előkelő illat, amivel az ománi szultán vendégeit ajándékozta meg. Különleges alkalmakra/estélyi ruhához is el tudom képzelni, de mégis könnyebben viselhető, mint mondjuk a grandiózus Beloved. Abszolút megfelel európai ízlésnek, az idő elteltével pedig megmutatja különleges keleties arcát.A Gold akár európai nyári estékre is használható, 4 évszakos parfüm.
Utoljára szerkesztve: 2023.06.24. 07:20 - 2023.03.21. 09:16
2023. Március Szerencsére csak mintát rendeltem belőle…Chanel N°5 Amouage köntösben, egy kis kelettel fűszerezve. Amint felkentem egyből felismertem, és megkell mondjam csalódott voltam, az itteni vélemények alapján , nem számítottam erre, viszont így utólag fragin azért látom, hogy elég sokan felismerték ezt a kísérteties hasonlóságot.Sokkal többet vártam ettől a parfümtől, ehelyett kaptam egy Chanel N°5-t, ami számomra egy igazi retro nagymami illat, bár itt azért egy fokkal jobb, de ezt is minimum egy 40+os hölgyön tudom elképzelni.Nem túl eredeti.🥴2023.06.20Jöttem Updatelni😅Visszavonom, hogy nagymami retro illat, mivel a Chanel No.5 EDT verziója levett a lábamról, és minden rosszat visszavonok, amit eddig mondtam😅Nem tudom hogyan változhat az ember véleménye 3 hónap alatt ekkorát.Tartom magam ahhoz,, hogy az No.5 EDP változata egy kis kelettel fűszerezve, Amouage köntösbe bújtatva ez az illat.Ami meglepő, hogy már rendesen tetszik is 😂2*-ról 4*, de csak azért nem 5*, mert tényleg nem túl eredeti.
2023.02.04. 15:19
Luxus elegáns illat igazi klasszikus, Amouage minőségben. Két fújás is elegendő, nem szabad túladagolni.
2021.11.22. 19:38
Be kell fejeznem a szantalos, tomjenes keleties illatok probalgatasat. Arany üvegben, luxus leírású illat, és egyszerűen kevés vagyok ehhez. Pedig vagynék erre az érzésre. De engem ez megfojt, fullaszt,majdnem rosszul vagyok tőle. Alig bírom ki a leszaradasig. Aztán szép lesz. De ezt így nem lehet használni, hogy fel óráig elviselhetetlen. Nekem ez templomos nyanyaszag, ami aztán egy mély, melengető, kellemes édes illattá szelidul, de addig nehéz az út.
2021.08.16. 18:39
Nyáresti parfüm, bármilyen esti randevú, ami biztos, hogy szexszel végződik.Tökéletes.Nekem csak estére elviselhető, majd télen is kipróbálom egyébként, hogy hátha akkor is működik.
Utoljára szerkesztve: 2018.10.02. 14:06 - 2018.10.02. 11:00
Szerintem egyáltalán nem annyira grandiózus parfüm, mint ahogy jellemezni szokták. ( A Beloved számomra sokkal komolyabb és összetettebb, én inkább azt mondanám grandiózusnak.) Nem kell tőle megijedni, nem csak nagyestélyihez való. Kezdetben aldehides jellegű, aztán ezt a szikrázó jellegét sokáig megtartva balzsamos, luxus tisztaságillat lesz. Nem édes és nem füstös, majdnem hűvös, de azért nem annyira, mint a Dia. Leszáradása mennyeien finom szantálos. Hermès Caleche-hez szokták hasonlítani (Guy Robert alkotása mindkettő),de a Caleche szolídabb, púderesebb, és valahogy erőtlen, homályos, mintha árnyéka lenne a Goldnak, és pár óra alatt rajtam úgy eltűnik, mintha ott se lett volna. A Van Cleef First-re jellegében ugyan hasonlít, de a First harsányabb, virágos-szappanos, lineáris, kicsit retro, és nagyon érezhető, hogy az alapanyagok nem olyan minőségiek, mint a Goldban. Én leginkább a Chanel 5 EDT ( nem EDP!) kategóriájába sorolnám. Karakteres, de nem feltűnősködő vagy cicomás. Klasszikus, nőies elegancia, mint a vörös körömlakk és a tűsarkú cipő.