Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

Hozzáadva 2020.08.17.by

Vicus

Kiadás éve: 2014

Illatcsalád: orientális-virágos

Fej: üröm, fekete ribizli, mandula. Szív: ozmantus, jázmin,magnólia,vanília. Alap: boróka, pacsuli, papirusz, fehér dohány

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.17. 21:19 - 2025.01.16. 15:24

Sunshine Bár sok parfümöm van, ez azok közé tartozik amiket többször is újravettem. Kellemes modern illat, valóban jó kedvre derít, télen-nyáron is használható. Európában és a Közel -Keleten is ritka parfümnek számít: sokan kérdezték, mi ez a finom illat, még nem találkoztak hasonlóval :) Amouage viszonylatban is a modernebb fiatalabb illatok közé tartozik (ahogy az illatjegyekből is làtszik nincsenek benne tipikus nehéz jegyek)

Utoljára szerkesztve: 2024.11.21. 22:05 - 2024.11.19. 15:59

Azért kap 2 csillagot mert rendkívűl tartós, de nekem sajnos nagyon nem jött be, a megosztó vélemények miatt már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam az illatmintáját, amikor kifújtam rövid ideig tetszett az illata de minél több idő telt el, a bőrőmön borzalmas tömény nyanya pacsuli szaga lett. Ha megkéne fogalmaznom mi jut eszembe erről a parfümről, akkor egy nyakában rókaprémet viselő, nerc bundás, kopogós cipős, picit félrekent rúzsos idős dáma lenne ami a legjobban jellemezné.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.10. 14:16 - 2024.11.08. 19:47

Nos, mintám van belőle, sajnos nem az én illatom, viszont ahogy olvastam hajaz az Eclamamation-ra a Coty-tól, amit nagyon szeretek, természetesen gyermekkori emlékek miatt 😌... és valóban, ha leszárad egy nagyon kellemes, visszafogott illat jön elő... jah, mivel mintám van, elkepzelni sem tudom milyen lehet az üvegéből spriccelve, de a minta is lemoshatatlan volt... szóval brutál tartós... jár neki az 5 csillag, de sajnos iszonyat drága, nem hiszem, hogy beruházok rá...

2024.09.13. 16:27

Fújóst rendeltem belőle, de nem kizárt, hogy valamikor a jövőben beruházok egy nagyobb kiszerelésre. Ez egy nagyon szép illat. Kedves, kellemes, barátságos, de persze nem rögtön kifújás után, ez mégiscsak egy Amouage illat először belerobban az arcodba, de aztán rögtön vissza is vesz magából. Nem tudom hogy tudnám-e hordani kánikulban, szerintem a neve ellenére ez is inkább a picit hűvösebb időkre való vagy tavaszra vagy őszre. Ha választanom kellene, hogy ebből vagy a Gudance-ből szeretnék egész üveget lehet inkább ezt választanám, bár a Guidance is elnyerte a tetszésemet. Igazából mindkettőt szeretném, de a kettő közül a Sunshine az, ami úgymond viselhetőbb, kevésbé magamutogatós.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.17. 21:22 - 2024.06.29. 08:17

Ha a boldogságot egy illattal lehetne definiálni, ez lenne az. :)Egyetemen egy tantárgy keretein belül elvittek minket a Neroli parfümériába. Már akkor nagy parfüm rajongó voltam, de sosem jártam addig ott. Rengeteg finom illatot kipróbáltam, de a Sunshine ragadt meg bennem olyan mélyen, hogy 10 éven át emlegettem a világ legfinomabb illataként. Nagyon szerettem volna, de az ára visszatartott a vásárlástól. Ennyi év vágyakozás után megleptek vele a szülinapomra. Az illat most is ugyanolyan érzelmeket vált ki belőlem mint akkor. Többé nem mondok le róla, mindig kell, hogy legyen belőle! :)

Utoljára szerkesztve: 2024.06.10. 19:06 - 2024.06.01. 18:00

UD: Nem hasonlítanak La Capitalelal, és üvegből rendkívül tartós. 💖 köszönöm, Szabina!-Ez nagyon-nagyon finom!! Üvegből fújva tartós? A mintámat (fújva) alig pár órát tudtam kihozni belőle, és nem is érzem eleget (én általában szinte folyamatosan érzem a többséget). Hasonlíthat La Capitale-ra vagy képzelegtem?