Ajakápolók

Anastasia Beverly Hills Lip Primer

Hozzáadva 2018.02.22.by

Madi

4,5 g

Áttetsző, könnyű formula, mely hidratál és felkészíti az ajkakat a szín felvitelére. Éjszakai kondicionáló kezelésként is használható.

$19.30-tól

Utoljára szerkesztve: 2018.12.27. 11:54 - 2018.12.24. 18:59

Annyira semmilyen, hogy véleményezni is nehéz. Szimpla hidratáló, bár túlzottan nem hidratál, inkább csak képez egy réteget az ajkakon, így azok nem száradnak ki, de ha eleve száraz a szád, azon nem segít semmit. A rúzs nem lesz szebb vagy tartósabb, sőt, kevésbé tartós lesz, ha túl sokat kensz alá a primerből és ilyenkor például a matt rúzsok nem mattulnak be teljesen és kissé mászkálósak lesznek.

Utoljára szerkesztve: 2018.05.19. 10:49 - 2018.05.04. 17:13

Update: Kipróbáltam úgy, hogy a felkenés, és a rúzsozás közt vártam 10 percet, és úgy már működik rendesen. Tartósít is, és egyenletesebbé teszi a rúzst. A Jouer, a Jeffree Star, és a saját folyékony rúzsaival is tökéletes, próbáltam hagyományos matt rúzzsal is, az alá nem annyira szükséges, de azon is javít. Felminősítem öt csillagra.Jó érzés viselni, védi az ajkakat a rúzsok szárító hatásaitól. Talán egy minimálisan szebb is lesz a rúzs. De a rúzsok tartósságát picit rontja, legyen az folyékony, vagy hagyományos. Cserébe véd és ápol, ami a matt rúzsoknál sokszor jól jön. De pont emiatt, csak olyankor használom, ha egyébként kicsit szárazabb a szám, de mégsem akarok lemondani a rúzsról. Meg lehetne ezt oldani egy Carmex-szel is, de azért ez annál mégiscsak tartósabb, és szebb eredményt ad.