Sminkek szemre

4.9
Hozzáadva 2018.02.22.by

vtina85

14 x 0,7 g

14 intenzíven pigmentált árnyalatot tartalmaz.

Magasan pigmentált, könnyű formula, 11 matt színt és 3 metál színt tartalmaz. Két oldalas puha ecsetet tartalmaz a paletta.

€49.7-tól

2022.11.13. 23:13

Bőrtípusomhoz, hajam és szemeim színéhez a tökéletes paletta. Imádom, nagy élmény vele sminkelni :)

Utoljára szerkesztve: 2024.08.07. 21:41 - 2022.04.05. 12:32

Csodálatos minőségű, gyönyörű színekkel. Életem egyik legjobb palettája - pedig nem vagyok mai csirke. ;) Éltem a tengeren túlon is, sokféle palettám volt már.Egy dolgot nem értek a többiek panaszkodásában: a porolást, porzást, kick-off stb. Tehát, hogy lehullik applikálás közben. Meg hogy üsd le a drága terméket az ecsetedről, hamár kilónyi mennyiséget pamacsoltál fel rá... Kérem szépen, elég csak finoman hozzányúlni és nem lesz ilyen gond. :)

2021.02.16. 18:59

Én nagyon szeretem, sminkesként a kedvenceimközé trtozik, csodaszép és nagyon pigmentált színei vannak. Profi sminkeseknek ajánlom elsősorban, mert meg kell tanulni vele bánni.

2020.10.27. 21:42

A minősége nagyon jó abban az értelemben, hogy pigmentált és szépen eldolgozható. Álom sminkeket lehet készíteni vele, de annyira porol, hogy emiatt muszáj csillagot levonnom. Nagyon finoman kell vele bánni. Én nem kezdőknek, és nem rohanós reggelekre ajánlanám. A márkától megvan még a soft glam és a jackie aina, és a három közül ez a legkevésbé kedvenc. Egy tanács azoknak, akik féltik a bársony borítást és takarítani sem szeretnék a palettát: nekem van itthon egy 5-6 centi széles átlátszó cellux, ezzel ragasztottam le a külső részt. Nem néz ki rosszul, anyámnak először fel se tűnt, és azóta bátran nyúlok hozzá, semmi nem látszik meg rajta.

2020.05.13. 20:44

Egyik kedvenc szemhéjpúder palettáim közé tartozik. A benne található színeket teljes mértékben ki lehet használni, nappali, alkalmi, báli és menyasszonyi sminkekhez egyaránt használható. Minimálisan szóródik felvitelkor. Külsejét tekintve exkluzív, tényleg látszódik, hogy minőségi termék. Saját dobozában tartom a palettáimat, így reménykedek abban, hogy a bársony külsejük nem egyhamar fog bekoszolódni.

Utoljára szerkesztve: 2021.01.16. 20:35 - 2020.04.19. 14:57

Amerikában kaptam, imádom a színeit, könnyű vele dolgozni, tartós, és a csomagolása is mesés! Kicsit porzik, szóval ha neked ez nem ez a textúra jön be, inkább ajánlanék egy Huda Beauty palettát! Egy próbát azért megér, mert gyönyörű!

Piactér

Több mutatása