Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Pirosarany
A paletta 12 drámaian csillogó árnyalatot mutat be, amelyek segítségével rendkívül elbűvölő megjelenést hozhat létre. Gazdag, matt és fényvisszaverő, csillogó színek könnyedén felvihetők és zökkenőmentesen keverhetők.
Utoljára szerkesztve: 2023.11.11. 16:47 - 2023.10.29. 18:11
Sokáig nem érdekelt ez a paletta (se bármely másik), mert túl vagyok a sminkes hobbi mániás szakaszán, rengeteg márkát, finish-t, állagot, színt ismertem meg és gyűjtöttem be, jó minőségben. Telítődtem.A Rose Metals paletta színei is megvannak más palettáimban, de őszies hangulatingadozástól vezérelve megrendeltem a Douglasből Glamour kuponnnal.Úgy örömködtem felette, mint aki az első minőségi palettáját vette meg.:D Megkönnyebbülve állapítottam meg, hogy az ABH minősége nem romlott, a színek pigmentáltak, tartósak (rajtam, wet n wild photo focus alappal), könnyen eldolgozhatóak. A mattok porolnak - érzésem szerint ugyanúgy, mint a régebbi palettákban található színek -, de ez engem sose zavart, jobban is szeretem, mint a keményre préselt, száraz állagú festékeket.Egy szó mint száz, elégedett vagyok vele és nem bántam meg, hogy a gyűjteményembe került, be is raktam a többi ABH palettához, hadd örüljenek egymásnak.Kieg. megj.: ugyan mindenki látja, mégis úgy érzem teljesnek a véleményem, ha kiegészítem azzal, hogy; szomorúan lehet konstatálni, hogy az ABH paletták is összementek, nemcsak a Túró Rudi, 14 helyett 12 szemhéjpúdert kapunk, de még a Kínában gyártott ecsetről is lemondhatunk (a festékek mennyiségét már nem néztem meg).
2022.12.10. 18:38
Jó paletta, már-már krémes matt és fényes színekkel, csodálatosan eldolgozható mindkét textúra. Jobb a minősége, de a fényesek talán annyira nem erőteljesek, mind a korábbiakban.Picit porol csak a palettában, de engem a többi paletta színeinek porolása sem zavart. Szépek a színek, de semmi extra számomra. Őszi, téli paletta alapvetően, nem tudom, hogyan viszonyulok hozzá majd tavasszal, nyáron.Hogy miért vásároltam meg akkor? Mert szeretem és gyűjtöm Anastasia palettáit.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.