Valici
Rendkívül finom bőrápoló olajaival megakadályozza a száraz bőr és a mimika okozta korai ráncképződést, és eltünteti a már meglévő, apró ráncokat. Vitaminkomplexuma serkenti a sejtmegújulást. A szorbit és a B5-provitamin bőséges nedvességet biztosít, mely megóvja a szem körüli érzékeny bőrt a további kiszáradástól. Az így ápolt bőr feszessé és sugárzóvá válik. Biotermelésből származó növényi kivonatokat tartalmaz. Hatékonyságát és bőrrel való összeférhetőségét dermatológiai tesztek szavatolják. Erőszakmentes. Állati eredetű alapanyagot nem tartalmaz.
2023.02.17. 20:09
Megelőzés szempontjából kezdtem használni. Nagyon kellemes az állaga es valóban egy borsónyi is elegendő belőle és nagyon szépen ápolja a szemkörnyéket.
2019.07.15. 08:01
Úgy éreztem, ez nem fiatalka lányoknak van kitalálva, hanem az érettebb bőrűeket célozták meg, hiszen nagyon tömény állagú szemkrémről van szó. Őszintén szólva én egy percig sem szerettem, rendkívül csípte, égette és irritálta a bőrömet és a szememet. (De az én szemkörnyékem amúgy is nagyon érzékeny.) Mindenesetre többször is adtam neki új esélyt, de mindig csalódtam. Lehet az érettebb bőrre jó, és annak, akinek nem olyan érzékeny a szemkörnyéke, de nálam nagyon leszerepelt.
2018.05.21. 14:33
ez sokkal tömenyebb, mint a Q10 valtozata a termekcsaladnak. szerintem nappalra, smink ala túl zsiros, bar lehet az erettebb bör elegge beszivja. en maradok a Q10-nel egyenlöre
2015.01.05. 18:12
Meglehetősen zsíros és nehezen eldolgozható krém, ebből kifolyólag csak éjszakára használom, vagy ha otthon vagyok és nem kell sminkelni. Eddig nem okozott gondot, nem irritál. Csak mintát használok, de nem valószínű, hogy megveszem.
2014.12.20. 15:49
Nagyon zsíros és nehéz krém, max éjszakára lehet használni, nappalra semmiképpen. Az első pár használatnál csípte a szemem felvitel után, aztán ez szerencsére elmúlt, de így sem lett a szívem csücske. Negyedáron is lehet ennél jobb krémet kapni.
2013.11.08. 15:19
lassan szívódik be, nagyon nehéz és kis piros pontokat csinál a szemráncok helyén...nagyon kevés kell belőle, nekem, ha elfogy, momentán semennyi...