Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
hexen
Magasfényű fedőlakk.
2021.05.26. 14:38
Nekem tetszik a fénye, nagyon vizes jellegű, de kb ennyi a pozitívum.Órák után sem szárad meg, nagyon folyós, felszakítja a nyomdázást és vannak lakkok, amiken csíkoz. Próbáltam más alaplakkal, más színnel, rögtön felrakni, várni a teljes manikűr megszáradásáig és aztán felrakni, de mindig ugyanaz a vége : párnanyom, hajlenyomat, bemélyedés, még akkor s, ha 2 óráig kb meg sem mozdulok, és utána elmegyek vele audni.Abszolút nem éri meg.
2019.08.25. 04:59
Nem vagyok vele elegedett,pedig a markat kedvelem,de:•Lassan szarad( de nagyon lassan)•Nem lesz szèp,fènyes,egysèges feluletu a lakk•Nem szarad kokemenyre,meg orakkal kesobb is tonkre lehet tenni a lakkozast egy ovatlan mozdulattal•ha mintazok a kormomre, ezt teljesen osszamossaAmi tetszik, az az ecsete es az allaga,az vitathatatlanul jo,de ennyi sajnos :(
Utoljára szerkesztve: 2019.06.29. 14:15 - 2019.06.29. 14:14
Az enyém is a Loving coral limitált csomagból való. Az ecset nagyon jó, szélesebb, kerekített fejű, szépen, egyenletesen viszi fel a fedőlakkot. Eddig csak Anny lakk fölé próbáltam, azokat nem bántotta, nem szedte fel az alatta lévő színt. Magában nem vettem volna meg, a színes lakk miatt lett csak ilyen fedőlakkom és vásárlás mellé ajándékba kaptam az Anny Gelista fedőlakkjából is. Úgyhogy az ujjaimra különböző fedőlakkokat kentem. Személyes preferencia a gyors száradás, ebben nem versenyezhetnek a Sally Hansen Insta-Dri fedőlakkjával, ezért az marad továbbra is az első helyen. A Gelista-hoz képest is elmarad ez a fedőlakk, annál is hosszasabban szárad, nem lesz olyan kemény a felülete, sérülékenyebb még másnap is és a fényesség is jobb a Gelista esetében. Ezzel nem akarom ezt a fedőlakkot lehúzni, jól használható ez is, el is fogom kenegetni, csak vannak még jobbak is. (Időközben az INCI is kicsit változott, már nem teljesen az a formula, ami fent olvasható.)
2019.05.16. 12:52
A Müllerben vettem csomagban a loving coral lakkjával. Igaz, hogy még csak egyszer kentem fel, de azóta a körmömön van! 3 napja, ami nálam rekord! Lekörözte a Dior-t is. Megmaradt a fénye és a száradása is rendben van. Remélem felbontás után tartja a minőségét, de igyekszem használni!
2014.05.07. 20:29
Most, hogy már több hónapja használom, merek róla véleményt írni. Szerintem egész minőségi, nem túl olcsó, de megéri rá beruházni, mert nagyon szép fényt ad és jóval tartósabbá teszi a lakkot alatta (persze az alapból rossz minőségű darabokkal nem lehet mit kezdeni). Ha jó a lakk alatta, akkor egy hetet is kibír nekem lepattogás nélkül.
2012.07.20. 19:44
Beleszerettem egy méregdrága YSL gyöngyörűséges korall színű körömlakkba. (Hamarosan ezt is felrakom :-) Szerettem volna hozzá egy fedőlakkot, ami szép fényt ad, gyorsan szárad és tartós. Ezt a márkát ajánlották. Valami csodaszép. Meglátjátok a korallal együtt :-))))