Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
k.gabi
Éjszakai tápláló krém, mely 100% tisztaságú avokádó olajat tartalmaz, továbbá körömvirág olajat, amely a történelem során gyógyító és javító tulajdonságairól vált ismertté. Az aktív manuka méz nyugtatja a bőrt és hidratál. A Vinanza szőlő magja erős antioxidánsként működik és semlegesíti a szabad gyökök okozta károkat.
2019.05.15. 18:18
Nekem nagyon bejött. Este használom szérum felett, reggelre puha és élettel teli lesz a bőröm - bár a ráncokon már nem nagyon segít :) Tény, hogy kicsit zsíros, de 30 felett ez már inkább előny, mint hátrány. És én személy szerint az illatát is imádom, ha lenne ilyen illatú testápolójuk, egész biztosan vennék.
Utoljára szerkesztve: 2017.06.08. 16:16 - 2017.06.04. 06:06
Nagyon erős az illata és a kókuszolajat nem bírja a bőröm.Ennyi pénzért többet várnék.
2016.11.20. 20:44
Egy kis mintát kaptam belőle egy másik krém mellé, gondoltam, kipróbálom. A második nap után az arcom tele lett apró kis pattanásokkal, még sosem jártam így korábban egy krémmel sem. =( Az illata is rettenetes, erős, csípte a szemem.