Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Tápláló tejes toner rizskivonattal, niacinamiddal, hialuronsavval és ceramidokkal. Mélyen táplálja, hidratálja és puhítja a bőrt. Megszünteti a szárazságot, feszülést és hámlást. Segít kiegyenlíteni a bőrtónust, megelőzi a hiperpigmentációt, egészséges belső ragyogást kölcsönöz a bőrnek és segít az "üvegbőr" kialakításában.
2025.02.20. 18:15
Első ilyen rizses toner amit valaha próbáltam, de nagyon jónak tűnik. Puha lesz tőle az arcom, viszont nem használom még rég óta, hosszútávú következtetést még nem tudtam levonni. Az adagolója nem a legpraktikusabb.
2024.12.31. 16:06
Egy tejes állagú toner, illata nincs. Nagyon jól hidratál és táplál. Hatalmas mennyiség van a flakonban, reggel este locsolom a bőrömre, és még így is szerintem majdnem egy évig elég lesz. Marad a rutinomban az fix.