Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Szandus
A könnyű gél-krém tea és ginzeng- kivonatal hosszú ideig nedvességgel látja el a bőrt és gyengéddé, selymessé teszi azt, csökkenti a faggyúképződést és gátolja a bőr gyors újrazsírosodását. Összehúzza a kitágúlt pórusokat és gondoskodik az egyenletes bőrszerkezetről. Hosszantartóan mattítja a bőrt és azonnali friss érzetet biztosít, rendszeres használattal láthatóan csökkenti a pattanásokat, miteszereket és megakadályozza az újraképződésüket.
2021.05.02. 17:24
Nagyon régóta használom, de úgy döntöttem idén nyáron olyan nappali krémet keresek, amelyben van fényvédő. Mivel a fehér arcbőröm nagyon könnyen megég.... Ezt a tulajdonságát leszámítva, tökéletes kombinált bőrre. Kevesebb pattanásom nem lett, de ettől nem csillog az arcom. Nehezen intek búcsút.
2021.04.09. 14:05
Egy könnyebb kis nappali krémet kerestem áthidalásra, mivel az utóbbi idöben nem jutok hozzá a kozmetikusomtól vásárolt termékekhez. Ez egy OK termék, semmi extra, de azért szól mellette néhány dolog: nincs erös illata (számomra ez egy plusz), nem ragad, nem zsírosít, és nem irritálta a börömet. Engem nem hidratált túlzottan, de szerintem a nyári hónapokra elég lesz. Szóval nem volt egy félrenyúlás, csodaszernek nem mondanám. Egy oké krém. 3,5 csillag
2018.09.19. 18:43
Akciósan jutottam hozzá (micellás víz + éjszakai krém) a Müllerben. Nem szárít, nem ragad. Smink alá is kiválóan bevált,az illata egyáltalán nem zavar.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.21. 17:48 - 2017.07.10. 09:53
Napi szinten használom, átlagosan hidratál, nekem így nyáron tökéletes. Egyéb hatását nem figyeltem meg, nem hinném hogy csökkentené a pattanásokat.UPDATE:+1 pont, most, hogy a végefelé járok egyre jobban szeretem. Pont elég amennyire hidratál, és nagyon kevés parfüm van benne ami pozitív. Nem jön ki tőle patti, teszi amit kell, smink alá is tökéletes.
2017.01.10. 11:06
Már a fele krém hiányzik, most vettem meg először ezt a krémet. A bőröm kombinált, zsíros és száraz is egyben, mitesszerekkel. Nem bántja a bőröm, nem jöttek ki tőle pattanások. Nagyon szeretem, könnyen beszívódik, nem hagy ragacsos érzést. Eddig ez a kedvenc krémem a kombinált bőrömnek. Biztos hogy újraveszem :) Árban is nagyon megéri. Smink alá is jól teljesít.
2016.10.16. 17:26
Hát ez érdekes,mert felkenem egyszer nem érzek túl nagy hatást,aztán 1 órával később megismétlem,a kétszeres felkenés utáni eredménnyel meg nagyon elégedett vagyok,úgyhogy lehet,h újra veszem.Így meg az eddigi legjobb,csak azért adok 4 csillagot,mert így érem el.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.