Lamirabelle
A sürgős beavatkozást igénylő vészhelyzetekre nyújt megoldást az intenzíven hidratáló, frissítő formula. Mézzel és növényi kivonatokkal biztosítja a bőr számára fontos tápanyagokat, véd a környezeti szennyezőktől és a korai bőröregedéstől.
2023.04.21. 16:40
Nyárra tökéletes, egy nagyon könnyed, vizes állagú szérum. Erős illata van, szóval ha valakinek nem tolerálja az arcbőre a parfümöt, akkor kerülje. Összességében teszi a dolgát.
2021.10.28. 15:14
Számomra egy közepesen hidratáló, könnyű kis szérumnak felel meg. Őszi-téli hónapokra nem elég, de a tavaszi-nyári időszakban, esténként használva megfelelően regenerálta a bőrömet, nem volt vele semmi gondom. Illetve de, az illatával nem tudtam kibékülni!:-O Olyan szinten tolakodónak éreztem a rózsát benne, - második, ill. negyedik az összetevők között!! - hogy egy idő után fontolgattam a hanyagolását. Emiatt azonban nem leszek szigorú, a 4 csilit kiérdemli.:-)
2020.12.11. 12:21
Azt hittem, érződik majd valami kis méz az illatán, de nem igazán, talán mert eleve nem sok illata van neki. De ez nem baj, kellemes viselet, csak semmi extra. Talán inkább nyáron kellett volna elkezdenem használni a könnyedsége miatt, így fűtésszezonban hamar kiszárad a bőröm, ha nem hidratálom eléggé, de közben meg a maszk miatt könnyen kipattog, ha túltolom. Ami ebben a helyzetben tökéletesen teljesítene önmagában is és minden nap használva, az tényleg csodaszer lenne.
2020.10.11. 17:27
Lassan egy hónapja használom, és egyszerűen imádom! A bőröm szépen beszívja és egész nap tart. Biztosan újra fogom venni.
2020.09.05. 23:26
Imádom, rögtön beszippantja a bőröm, utána egésznap frissnek és feltöltődöttnek érzem. Még a smink alatt sem “fárad el” a bőröm estére sem. Új kedvencem, biztos újra veszem.
2020.06.05. 05:28
Az olajmentes light krémmel együtt használom, előtte más krém alá használtam. Szuperül hidratál. Komfortos viselet, lehet rá rétegezni. A hidratálása estig kitart, arctisztításnál nem érzem, hogy húzódna a bőröm, még akkor sem, ha valami szárító hatású fizikai fényvédőt viselek a nap folyamán. Irritációt nem okoz. Van egy kis illata, de alig érezhető. Kellemes csalódás a termék.