Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
ftbnny
Intenzíven hidratáló, nem komedogén, tápláló nappali olajmentes arcápoló gél kombinált bőrre mézzel és növényi kivonatokkal. Csökkenti a túlzott faggyútermelést, hidratál, mattít, sminkalapnak is megfelel.
2023.04.21. 16:39
Összességében egy jó hidratálónak gondolom, amely a zsíros bőrűek jó barátja lehet. Nagyon hamar beszívódik, matt utána az arcom és jól lehet rá sminkelni is. Önmagában nekem sajnos kicsit kevés télre, nyárra tökéletes. Rétegzős rutinban is jól használható, de volt olyan termék, amellyel nekem kukacosodott. Nagyon erős illata van, így szemkörnyékre nem szabad használni, illetve aki érzékeny erre, az szintén kerülje.
2021.10.12. 09:11
Legjobban az illatát szeretem, mert sokáig érződik még az arcon.
2021.06.14. 16:02
Az Apivita Boostere után használom. Kiválóan hidratál. Puha lesz tőle a bőröm. Az illata kellemes. Inkább nyáron használom, télen kicsit kevés.
2021.06.08. 15:27
Pixibol jutottam hozza, akkor ismertem meg a markát és azóta is az egyik kedvencem. Eddig mindegyik termek amit próbáltam, szerelem lett. Ez az egyik legjobb arckremem, ami valaha volt. Az illatát imádom, a bőrömnek tökéletes és imádja. Könnyen beszivodik, szépen hidratal és feltolt, a pattanásra hajlamos bőröm igazán szép mióta ez a nappali kremem. Könnyen eldolgozom rajta a fenyvedot és nem veszik össze más kozmetikummal. Biztosan újra veszem és teszek hozza néhány mas Apivita termeket is 😎
2020.12.15. 09:17
Nagyon tetszik ez az arckrém, megfelelően hidratál és isteni az illata. Még egy icipici van a tubusban, utána elhasználom a többi felgyűlt arckrémem és valószínűleg ezt veszem majd újból.Egy rövid időre anyukámnak is odaadtam kipróbálásra, neki is nagyon tetszett, a rosaceás bőrét sem bántotta.
2020.10.13. 09:54
Nagyon szeretem, hamar beszívódik, imádja a zsíros bőröm.Újravevős