Hidratáló krémek

Apivita Bee Radiant Bőröregedés és Fáradtság Jelei Elleni Arckrém Rich

3.9
Hozzáadva 2021.03.26.by

edina.zsengeller

Védi a bőrt az öregedés első jeleitől, korrigálja a kisebb ráncokat és késlelteti megjelenésüket, a ragyogó, sima és kipihent bőrért.

2024.04.23. 07:10

Az én arcbőrömnek a rich túl zsíros. Viszont a light verziót nagyon szerettem. Épp, hogy egy kicsi kellett belőle és nagyon jól hidratált úgy, hogy fel sem tűnt hogy van valami az arcomon. Nem terhelte, nem volt kényelmetlen. Szerette a bőröm és én is elégedett voltam vele. Az illata nem volt a kedvencem, de nem volt szörnyű, csak kicsit szokatlan. Ettől független újra vásárolnám. A RICH verziót esetleg éjszakainak tudnám elképzelni, de ez az én bőrömre igaz. Az 5 csillagot megérdemli a termék attól függetlenül, hogy nekem a light a megfelelőbb.

2024.03.16. 18:17

65 and above korcsoport

A szemem nagyon érzékenyen reagált erre a Apivita Bee Radiant krémre, igy két próbálkozás után abbahagytam a használatát.Borzalmas erős a szaga.

2023.05.09. 13:42

Valóban kissé testes krém, ami leginkább felkenést követően érződik, nem tűnik el azonnal a bőrön, de nagyon jól hidratál, egész nap rendben van a bőröm, szerintem az illata egyáltalán nem vészes, nekem fel sem tűnt semmi extra.

2022.07.12. 08:14

Van light változata is. Nekem évek óta ez az arckrémem. Maximálisan elégedett vagyok vele. Látható hatása van, más is észrevette. Számomra az illata kifejezetten kellemes.

2021.06.18. 14:23

Nagyon erős az illata, és zsírosabb az állaga, mint amire számítottam. Éjszakára használtam, pont az imádott Clinique DDMC-m után került sorra, amivel majdnem egy árban is vannak, és hát nem jött ki jól az összehasonlításból. Szépek az összetevői, az illatát leszámítva nincs vele gond, de nem veszem újra.

2021.05.31. 21:36

Szuper termék, könnyű állagú, jól hidratál.