Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Bioboltok, online

Apotheker Zsálya Gél

4.6
Hozzáadva 2018.08.13.by

panna

A zsálya magas illóolaj és cserzőanyag tartalma miatt jelentős gombaölő (fungicid) és fertőtlenítő (baktericid) hatással rendelkezik.

A kozmetikai szépségápolásban összehúzó és fertőtlenítő hatása miatt alkalmazzuk. A gyógynövény nikotinsav és annak származékainak köszönhetően javítja a bőr vérkeringését. Használatával bársonyos, üde lesz bőre tapintása. Késpenge vékonyan kenje be az arcbőrt és lágyan masszírozza be. Napi két-három alkalommal használható. Gyulladt, pattanásos bőrre javasoljuk.

2015.10.19. 18:33

évek óta használom felváltva a csipkebogyó krémmel :) nagyon jól hidratál, széppé teszi az arcbőrt, reggel-este használom, sokáig elég

2014.10.24. 19:58

Primernek használni? Hát egyáltalán nem, még homlokon sem mert túlszárítja és akkor a feszüléstől lesz fényes a bőr. Zsíros bőröm van de ez túlszárítja. Ritkán nagyon vékony rétegben T vonalon jó lehet, de amúgy nagy kettősség van bennem ezzel kapcsolatban, néha jó néha nem, mindenesetre nem veszem újra ha elfogy....

Utoljára szerkesztve: 2014.07.25. 22:33 - 2014.07.22. 11:51

Végre találtam ♥♥♥♥ tapasztalatokról később beszámolok :DItt is vagyok. Nos, kb 4 napja használom és számomra ez a tökéletes primer. A pórusokat összehúzza, mattít, fertőtlenít és mivel zselés kb borsónyi adag se kell. Nagyon örülök neki, h egy nap többször is használható, mert én e fölé rakom a fényvédőt. Ha elmegyek valahová, akkor a smiket is, amit azonnal eltávolítok akkor is ha csak 1 órát volt rajtam. Így általában 3szor tisztítom a bőrömet egy nap és mindig kell valami amit kenhetek, de nem zsíros. Abszolút szerelem, bár a szaga/színe :D sötét borostyán és vmi elképesztő ,,illatorgia,,. Én szeretem a gyógynövényeket, azonban ez már nekem is erős kicsit. Szerencsére pillanatok alatt elillan. És az ára nevetséges, 750 ft, 125 ml. Ha ennyiért ilyen jót gyártanak, miért költsem a pénzt drága, még fele ennyit sem tudó kencékre?

2014.05.14. 13:18

Régen használtam, többször is újravettem, mert kellemes volt használni, és az eredmény is egész jó volt: sima, kellemes tapintású bőr. Valamelyest talán a pattanásokon, hegeken is segített. Aztán sehol nem találtam és végül már nem is kerestem. Még jó, hogy van a KM és segített, hogy újra eszembe jusson! :) Igaz, pattanásom már nem nagyon van szerencsére (kopp-kopp-kopp :)), de lehet, hogy újra beszerzem ezt a jó kis gélt.

2014.02.03. 09:46

Én egy bőrgyógyászti pattanástalanító gyógyszeres kúra levezetéseként szereztem be, amikor már megtisztult az arcom, mert nagyon száradt eleinte és minden csípett.De aztán beállt a bőröm normálra. Ez tényleg nagyon jó az érkékeny bőrre, hidratálni nem hidratál ugyan, de a tág pórusaimt húzza össze szépen fokozatosan. Olyan selymes lett a bőröm, hogy hihetetlen, már pár használat után is. Érdemesebb télen akkor felkenni,amikor nem megyünk már ki a hidegbe, vagy a hidratálást valami semleges krémmel kiegészíteni,annak akinek igényli a bőre!

2013.11.26. 20:29

Esténként teljesen letisztított arcra szoktam felrakni pakolásként az AHA savas Apotheker hámlasztót, majd rajtahagyom egy félóráig. Miután megnéztem a Barátok Köztöt ( :) ) lemosom, aztán éjszakára felrakom a zsálya gélt. Jelentem, a pórusokat tényleg összehúzza, a pattanásokat csökkenti.Viszont, akinek száraz a bőre, annak én nem ajánlom (max. a T-vonalban), mert még az én erősen zsíros bőrömet is kicsit szárítja. Így kell extra hidratáló. :)De ez egy nagyon jó kis cucc. :)