Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Crystal
2020.03.16. 11:43
Kicsit furcsa az izé és semmi extra igazából maga a fogkrém.
2019.05.21. 22:20
Nekem a Blendamed és Colgate után ez nem vált be semennyire. Nem tisztít megfeleően (mi a csikrogóan tisztát szeretjük).Nem fehérít(ezt még elnézném) de hogy a tükörben sárgábbnak tűntek benne a fogaim tőle azt már nem annyira preferálom.Nem lesz tőle friss a lehellet, és kidobott pénz sajnos.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.05. 09:33 - 2018.03.04. 11:15
Tisztít, de hiányzik a friss lehellet érzés magamon is, máson is. Nem tetszik az íze.
2017.06.10. 05:59
Ez csak egy teljesen átlagos piacon kapható fogkrém. Összetételét tekintve árához igazodik. Valóban friss leheletet biztosít, de ezzel kb el is mondtam minden pozitívumot, na jó, még az ára. Viszont kegyetlenül habzik, már-már hányinger kerülget, az íze is rossz fogmosáskor. Nem csíp, de nekem olyan mint a habzó homok. Alig vártam, hogy elfogyjon.
2014.10.01. 14:15
Nagyon habzik és hányingert kapok, hogy az egész szám csak habbal van tele. (Pedig elég kicsit nyomok ki belőle.)
2014.07.08. 16:00
Csak habzik és habzik a rengeteg SLS miatt. Friss lehellet az lesz tőle, de másra nem jó. Naponta max. egyszer lehet vele fogat mosni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.