Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
buttercup
Illatcsalád: virágos- gyümölcsös
Illatjegyei: narancs, grapefruit, bergamot,ananász, vízililiom, rózsa, málna, jázmin, vetiver, szantálfa, pézsma, pacsuli
2021.04.03. 20:29
Szerettem, erős volt, domináns illat. Nem épp egy 20 évesnek volt való, de akkor épp ehhez volt kedvem..ki érti ezt. A cuki madár vonzott, köze nem volt a külcsínynek a parfüm illatához.
2017.03.22. 10:23
Van a belvárosban egy bolt ami Aquolina fellegvár :) Sokszor akciósak is a termékek , egyik szabadnapomon ott tobzódtam és annyira jó áron adták, hogy nem tudtam otthagyni. A boltban még nagyon tetszett, hazaérve lelkesen fújtam egyet és el is szomorodtam , hogy jajj ezt mégsem kellett volna.Amit a boltban púderesen édes citrusos illatnak éreztem abból idehaza Jaffa szörp lett :( Elajándékoztam , egy 25 éves kedves lány kapta, Hozzá nagyon illik.Négy csillag, mert az illat jó, csak rajtam nem működik.
2016.04.13. 13:34
Kellemes nyári, cukros-citromos illat. Talán leginkább 18 év alatt tudom elképzelni fiatal lányokon, de én a 27 évemmel amúgy bátran fújkálom, mert szerintem szaladgálós, melegítős illatnak aranyos. Nincs vele semmi baj, nem tucatillat, bár még hasonlót sem ismerek, de tény, hogy nem egy Dior. Kedves, kellemes, nem bántó illat, az üvege pedig tényleg aranyos. tartóssága közepes, olyan 4 óra, elég bőrközeli....hódítani ezzel biztosan nem lehet.
Utoljára szerkesztve: 2013.12.01. 14:49 - 2013.12.01. 14:41
Ma megvettem 900Ft-ért és nem igazán értem a 3 csillagot. Először is nekem nincs hozzá sárga puff, csak egy fekete nyikorgós kupak, a másik, hogy amint kifújtam iszonyat éles fejfájásom lett. Alig vártam, hogy hazajöjjek és lemossam, de elég sikertelen :((( Az ára miatt azzal nyugtatom magam, hogy a wc-be tökéletes lesz, de azért mégis nagyon szomorú vagyok :( (Istenem! Nem jön le szappannal sem!!!!!!)
Utoljára szerkesztve: 2015.10.05. 21:42 - 2013.08.27. 10:27
2013. Augusztus 27.: Talán kicsit túl alkoholos kifújáskor,de még jóval utána is.Odavagyok az üvegéért,a csomagolásáért,és mint megrögzött (és néha tébolyult) parfümgyűjtő,még azt is elnézem neki hogy az illata,hááát nem egy khmm... műalkotás.Igazából nem is tudom hova tenni.Első kifújáskor nekem a Donald rágó illata ugrott be,de aztán az eltűnt,az alkoholszag maradt,meg még valami furcsa...Na mindegy még megbarátkozhatok vele,egy parfümöt sok minden meghatároz,például lehet hogy az én bőrömet nem igazán szereti nyáron,de attól még télen jó lehet.Jártam már úgy parfümmel,hogy évek múlva szerettem csak bele,vagy fedeztem fel benne valami kellemeset.De Csőrikét nagyon imádom,gyermeteg lelkemnek bejövős.Tulajdonképpen amikor leemeltem a polcról,én azt hittem ez egy gyerekkölni.De mivel nincs ráírva ilyesmi,így megnyugodtam,hogy egy felnőtt nőt is elcsábíthat ez a citromsárga vidám kis dobozocska,az édes Csőrikével....:) 2015. Október 5.: ahogy látszik is,évek óta használom,és ahogy telik az idő,egyre jobban szeretem,de ritkán hordom,kb a felénél járok az üvegnek. Ma egész nap kitartott rajtam,és a felfújás után kb 3-4 órával bontakozik ki az igazán finom illata,és akkor a legerősebb,igaz én egyáltalán nem spórolok vele...
2013.07.07. 09:22
Ajándékba kaptam pár éve. Édes, de rajtam kifejezettem cukros-citromosnak,grapefruit-osnak hat, nagyon kicsi egyéb összetevőt lehet még érezni belőle.Nincs az a nagy "szerelem", de még mindig sokkal jobb, mint a PS Sensual.Tartós is, nyáron frissítőleg hat, úgyhogy kap 4*-ot.