Samponok

Forcapil Sampon Tápláló-Regeneráló

3.3
Hozzáadva 2015.08.24.by

BlankaGroom

A Forcapil Tápláló-Regeneráló Sampon összetevői frissítik, erősítik a hajat, valamint növelik a hajtömeget. A 100%-os, tiszta és természetes esszenciális olajok segítik a hajtömeg, hajképződés fokozódását, és egyúttal kellemes illatúvá teszik a hajat:

• A rozmaringolaj segíti a hajnövekedést, mert antioxidáns tulajdonságainak következtében javítja a hajhagymák mikrocirkulációját. Minthogy nyugtató hatása is van, hasznos regeneráló hatást is kifejt.
  • A levendulaolaj védő és frissítő hatású.
  • A gerániumolaj a faggyú termelést csökkenti.

2021.06.25. 06:18

Megvettem, elhasználtam de semmi extrát nem csinált. Legalábbis nem vettem észre, hogy bármiben is változott volna a hajam. A vitaminját viszont imádom azt szívesen szedem.

2015.06.03. 20:42

A kapszulát csodaszernek tartom, teljesen megszüntette a hajhullásomat. A sampont kb. másfél évvel utána kezdtem használni, de semmi extrát nem tapasztaltam: szúrós szagú, nem dúsít és gyorsabban zsírosodik a hajam, mint előtte. A hajam alig hullik (csak normál mértékben), így azzal sem te(he)tt csodát. Nekem ugyanazt nyújtja, mint a párszáz forintos samponok, nem éri meg az árát.

2014.02.09. 20:38

Nagyon vékonyszálu hajam van, festem és már ellégé megritkult, kihullott a sok festés miatt. Amióta használom sokkal többnek tűnik a hajam, illetve rengeteg babahajam van, ami előtte sosem volt. (Még a fodrászom is észrevette.) Erősebb és fényesebb. Egyefül az illata nem tetszik.