Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
anonymous
2021.08.31. 12:56
Jó nagy tégely, most járok a végefelé. Nem rossz, valóban jól beszívódik, nem irritált, jó ár-érték arányú, legalábbis amikor akciósan megvettem az volt. De nekem a Tonymoly green tea intensive krémjét nem tudja überelni. Továbbá az illat is kicsit sok volt nekem, nyárra elhasználtam éjszakai krémnek, de nem érzek késztetést, hogy újra beszerezzem.
2020.01.25. 03:15
Első próbán vagyok túl.Azt kell,hogy mondjam,hogy nem voltak nagy elvárásaim,mivel úgy gondoltam,hogy,nem egészen az én korosztályom(bocsi,lányok,akinek mêg nincsenek e"korosztályos" problémái 😉),problémáira való már kifejezetten ez a kis (a maga kis 100 ml-jével) cucc,egészen tűrhető összkép fogadott reggel a tükörben,így a tükörtörés most elmaradt.Nagyon szépen kisimította az arcom.Szuperül hidratál,ami sokáig megmarad,és élettelibb lett az arcom,simi,pedig neméppen legjobb napjaimat élem.A textúrája érdekes,egyben van a cucc a tégelyben,viszont amikor a kiskanálkájával kivesszük,vigyázni kell,mert nagyon vizes,azzá válik olvad,vagy miszösz,bőrőn,meg mintha víz lenne,cuki vitaminos vizecske.Rétegezni lehet,sőt,mert úgy cuppantja be az ember lányának a bőre,mintha szűrcsőlné,pedig én sokrétegű rutint használok,régóta,nem kifejezetten gondolom vízhiányosnak a bőröm.Nem kell sok belőle évekig elég ez a fincsi,életvize kence.Nagyon kellemes csalódás nekem.A huszonpáréves lányzómmal fogjuk használni,(neki is szupetül bevált),mert igaz,hogy úm. Neki vettük( normál-kicsit zsíros-vizhiányos-érzékeny-rozaceás),de nekem is keeeelll.🤗😍Az illata,ami nem is nagyon van neki,olyan natúros-patika krémes-citrus mix.Egyértelműen öt csillag.Hihetetlen jó hidratálás,simi,êletteli bőr,szuper textúra,összetevők,ár-érték arány, nem irritál.😍
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.