Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Nimras
Magas makadámiaolaj-tartalma segít megnyugtatni az érzékeny, irritációra hajlamos bőrt. Rendkívül bőrbarát, kiváló megoldást jelenthet a száraz, érzékeny bőr ápolására, vagy rosacea enyhítésére. Magas szőlőmagolaj-tartalma hatékonyan és tartósan hidratálja a bőrt, megvédi a külső környezeti hatásoktól. Növeli a bőr simaságát és rugalmasságát, segít regenerálni a kollagén szöveteket. A rizskivonat intenzív hidratáló hatása bizonyított és serkenti a bőr saját kollagén termelését. Smink alá is kitűnő.
Utoljára szerkesztve: 2015.12.08. 17:42 - 2015.10.10. 14:41
Elég érzékeny a bőröm,mindentől kipattanásosodok, de végre megtaláltam azt a krémet,ami nagyon jól hidratál és nem okoz semmilyen kellemetlenséget.UD:Kb másfél hónap használat után egyik napról a másikra, megpenészedett.Ha belegondolok hogy előtte este még az arcomra kentem,másnapra meg kizöldült!!!Soha az életbe többet nem veszek ilyet!
Utoljára szerkesztve: 2016.09.13. 08:02 - 2015.07.06. 14:02
Kicsit megkésve, de eredetileg ötcsillagos véleményemet leveszem 1 csillagra, mégpedig azért, amit más is írt: nagyon rövid idő alatt megpenészedett!! Tavaly július elején vettem és kezdtem használni, a nagy melegben nem használtam, és amikor 2-3 hét pihentetés után valamikor szeptemberben újra kinyitottam, szabályos "penész-szőrzet" volt benne. Mindez a bontástól számított kevesebb mint 3 hónapon belül. Gyorsan repült a kukába, ő is a a másik változat is, ami ugyan nem volt bepenészedve de ezután nem mertem volna jó szívvel elhasználni. Akármennyire is jó volt és bevált az elején, én emiatt csakis egy csillagot tudok adni, valamit nagyon elcseszett az Aromax ennek a krémnek az összeállításakor, mivel úgy látom nem egyedi eset az enyém. :-(2015. július 06.5-6 napja használom az éjszakai anti-aging krémmel együtt (illetve értelemszerűen ezt reggel, azt este). Kb. borsónyi mennyiséget szoktam a tenyerembe tenni, összekeverni egy fújásnyi Vichy termálvízspray-vel és úgy felkenni reggel arctisztítás után. Kicsit nehéz állagúnak tűnt elsőre, de pikk-pakk beszívódott, nem hagyott zsíros nyomot. Jól lehet sminkelni rá, és ha kenek fölé fényvédőt azzal sem "veszik össze". Megfelelően hidratálja a vízhiányos bőrömet, nem zsírosítja, csak hidratálja. Semmiféle irritációt nem okozott (szemkörnyéken sem), és nem lettem tőle pattanásos, mitesszeres sem, pedig ettől kicsit tartottam az Isopropyl Isostearate miatt. De egyelőre úgy tűnik hogy alaptalan volt a félelmem, szerintem pár nap alatt már kiütközött volna ha van ilyen hatása a bőrömre. gy egyelőre abszolút meg vagyok elégedve vele, szeretem használni, az ára is nagyon kedvező. (A feltüntetett 1400 forintért nem találtam sehol, Müllerben vettem 2590,-ért.)
2015.04.13. 06:59
nagyon jó kis krém, gyorsan felszívódik, jól hidratál, kellemes illata van, de az a parfüm összetevő...nagyon kár érte...
Utoljára szerkesztve: 2015.06.29. 06:37 - 2015.03.23. 10:09
Valami könnyebb krémet keresgéltem tavaszra, a száraz, nagyon száraz, vékonyka bőrömre. Még csak egy hete használom, de elégedett vagyok vele. Hamar beszívódik, egész nap érzem a hatását. Az 50 faktoros fényvédőmmel sem veszik össze amit rákenek. :) Ajánlom mindenkinek. :)Ui: Tartósabb használat után azt kell mondanom, hogy számomra olyan kis semmilyen krém. Se nem javít, se nem ront a bőrömön.Nem vásároom meg újból. :(
2015.01.24. 14:55
A Müllerben nézegettem. Ki lehetett próbálni a tesztert, aminek kiváltképp örültem, mert a legtöbb krém esetében erre nincs lehetőség. Az előző nappali krémem elég olajos hatást keltett, ezért nagyon megörültem, hogy a teszteren azt éreztem, könnyen felszívódik és kicsit mattos hatású. Nem hagy olajosan csillogó fényt maga után. Nekem bejött!
2014.11.16. 16:25
Nekem nagyon bevált! Smink alá teszem általában! Nagyon hamar beszívódik!