Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Andrea_official
A szérum két fő hatóanyaga, az Eye’fectiveTM komplex és az EYESERYL® (Acetyl Tetrapeptide-5) együttes erővel csökkenti a szem körüli szarkalábak, ráncok láthatóságát, a bőr elszíneződését és meggátolják a duzzanatok, karikák, táskák kialakulását. A szemkörnyékápoló szérum használatát minden korosztály számára ajánljuk, a fiatalabb és az idősebb, érettebb bőrre is. A szérum bármely bőrtípus esetén használható, a női és a férfi bőr ápolására is. A szem körüli bőr érzékenyebb és lényegesen vékonyabb, mint az arcbőr, éppen ezért ez a terület mutatja leginkább az idő múlását. A szem körüli bőr szenvedi meg leginkább a külső környezeti körülményeket és itt látszanak meg először életmódunk hatásai (UV sugarak, légszennyezettség, allergia, irritáció, dohányzás, stressz). A szemkörnyék bőrének barna pigmentációja, kékes-vöröses elszíneződése, a szem alatti duzzanatok, a szarkalábak és az életkor előrehaladtával megjelenő szarkalábak okai a fentieken túl a bőrszövetekben lévő vér mikrokeringésének kiegyensúlyozatlansága miatt, a hormonproblémák, terhesség, szoptatás stb. által okozott melaninfelhalmozódás miatt illetve a bőröregedéssel összefüggő ún. fehérje glikációs folyamatok miatt is kialakulhatnak.
A szemkörnyékápoló két fő összetevője: Eye’fectiveTM és EYESERYL® peptid
2024.01.11. 10:54
Tesztelésre kaptam. Az olaj kellemes állagú, könnyen felszívta a bőröm és nem okozott irritációt. Az golyós adagoló viszont kifejezetten rossz, alig enged át a termékből. Percekig kellett a kézfejemen görgetnem oda-vissza, hogy értékelhető mennyiséget kinyerjek. Ezért a szemem környékén nem is használtam, mert túldörzsölte volna azt a finom bőrt. Lehet, hogy csak az enyémnek hibás az adagolója, de nagyon megnehezíti a használatot, ezért a 3 csillag.
2023.12.22. 18:41
Tesztelésre kaptam, én nem érzem annyira kicsattanónak a hatását. Puha utána a bőröm, de ezzel alapból nincs is problémám, a rutinom enélkül ugyanezt hozza, így nem tudok egyértelmű véleményt mondani. Hűtőben tárolva reggel jó kis frissítő rituálé a használata.
2023.12.05. 07:17
Tesztelésre kaptam, ezúton is köszönöm! Minden reggel es este használom. Eddig tapasztalatom, hovy valóban javitja a szemkornyek bőrének állagát, pihe-puha lesz tőle és ezt a terméket a szemhéjra is fel lehet vinni. Gyerek mellett nem sokat alszom,így nagyon jól jön a puffatsag és a sötét karikák elleni küzdelemmel szemben. Szarkalabakkal szembeni hatását még nem tapasztaltam, bár nem is nagyon van még mit eltuntetni rajtam. Mindennapos használatra tökéletes , ár-érték arányban szerintem szuper.
2023.12.02. 11:54
Tesztelésre kaptam. Pont nagyon duzzadt, gyulladt volt a szemem, mikor elkezdtem használni.Reggel jobban látom a hatását. Szépen megnyugtatja a bőröm. A ráncokat is kicsit kisimítja. A kiszerelése nagyon kézreáll, ötletes. Kedvelem ezt a golyós dolgot. Nem kell belenyúlni tégelybe. Nekem nagyon kiadósnak tűnik, 3 hét napi2x-i használat után is alig fogyott.Kicsit vizes, könnyű krém, másodpercek alatt beszívódik a bőrbe, nem nehezíti el, nem ragad.Nincs semmi allergiás reakció, vagy erős idegen illat, mondjuk nagyon "zöld":)Amit ígér, megteszi és közben kellemes a használat és az ára is.
Utoljára szerkesztve: 2023.11.28. 22:30 - 2023.11.28. 08:21
Tesztelésre kaptam ajándékba. Nem voltak nagy elvárásaim, valószínű magamtól soha nem vettem volna le a polcról, de kellemesen csalódtam. Szerintem a kiszerelése szuper, nagyon kellemes használni, főleg ha hűtőben van tárolva. Instant masszázs és frissítés a szemkörnyék alá.(Arra azért figyelni kell, hogy megtisztított arcbőrre vigyük csak fel, mert ezzel a görgővel befele is lehet szennyeződést juttatni magába a termékbe!) Az is pozitívum, hogy illatmentes.Nagy csodát nem várok tőle, de ennyi pénzt szerintem megér és tényleg pozitív élmény a használata. Sokkal igényesebb dobozban és más branding-el szerintem egy felkapott termék is lehetne belőle.
2023.11.26. 18:08
1,5 hete kaptam tesztelésre,azóta mindennap használom és eddig megvagyok vele elégedve. Ami szokatlan volt az az üvegcse feje,ugyanis görgős(mint a 90es években a gyerekszájfények),de könnyen lehet vele bekenni a szemkörnyéket. Nekem nem volt semmilyen irritációm vagy pattanásom tőle. Hamar beszívódik,ami szerintem szuper.Van már 1-2 mélyebb ráncom,ezalatt az idő alatt kicsit halványította és én úgy vettem észre mintha halványabb,üdébb lenne a szemem alatti rész. Kíváncsi leszek h hosszabb távon mennyire fog látszódni a többi hatása.