Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Pünyike
Megújult formula!
Antioxidánsokban és tápanyagokban gazdag keverék, amely táplálja és védi a bőrt, miközben segít fenntartani az egészséges, fiatalos megjelenést. A retinol, a C-vitamin és a hialuronsav halványítja a ráncokat és finom vonalakat, miközben a nedvességet megtartja. Ez a kombináció lehetővé teszi az öregedési folyamat megállítását.
2021.06.27. 11:15
Én az iHerb-ről vettem és nekem ez egy újravevős termék. Miért?Mert nekem láthatóan lágyítja a szemem körüli ráncokat illetve a tág pórusú bőrömön is sokat segített. :)
2020.04.11. 17:58
Nem tudom, hogy nekem az új vagy a régebbi formula volt, minden esetre jól működött. Sajnos csak 10 ml-es volt, nagyon hamar elfogyott. Mindig hidratálóhoz kevertem 5 cseppet, mert a töménység óvatosságra késztetett. 1-2 napos szünetekkel használtam folyamatosan. Nem okozott bajt, mindössze kicsit szárított, amúgy a retinoltól szokásos hatásokat érzékeltem, mint összébb húzott pórusok, simább, halványabb bőr. A ráncok még nem mozdultak meg, mert nem volt elég mennyiség hosszabb kezelésre. Ha nem kéne az árfolyammal törödni, mikor rendelésre kerül a sor, akkor vennék belőle 30 ml-est. Ezért inkább itthon szerzek be valszeg egy TO retinolt (a sima, nem a granactive verziót).
2020.04.03. 21:38
Azt tudnám mondani, mint Bog. Nem csinál semmit. Minden nap kentem, még azt is bírta a bőröm, pedig amúgy nem bírná. Csalódás. Állaga jó, ennyi. Folthalványítás, száraz foltok ellen nulla. Újra veszem az olcsó Ava-t, bár abban retinyl palmitate van, sokkal többet ért.
2020.03.11. 10:29
Ez a termék egy vicc! Retinolhoz semmi köze! Eleve retinolt és C vitamint nem teszünk egy termékbe, mert teljesen más PH-t igényelnek és kiütik egymást. Az INCI-ben nem is szerepel C vitamin! Szerintem egyáltalán nincs is retinol tartalma, de ha van, akkor 0,5%-nál nem több. Napi szinten használtam és semmi hatása nem volt. (A TO 1%-os retinolját max hetente 3szor bírja a bőröm!) Ez maximum egy kis hidratáló cucc. Nevetséges.
2019.12.29. 18:23
Sokadik retinol, de erősebb %-ban. Nem is értem, miért nem ezzel kezdtem annak idején a kísérletezést, egyszerűen szuper. :) Heti 1x használom, de ha rondábbnak ítélem meg a bőröm, akkor 2 naponta. Sokkal szebb és puhább a bőröm. Szemmel látható a változás reggelre. Újravevős. :)
2019.11.28. 09:28
Az első retinol szérum amit kipróbáltam. Nagyon gyorsan beszívódik, nem hagy olajos érzetet és szuper a bőröm állaga mióta használom. Este, a megtisztított arcomra viszem fel, hidratálót nem is használok előtte, így is teszi a dolgát.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.