Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
alexandra_domotor
A hyaluronsav szérum felveszi a harcot a ráncokkal, finom vonalakkal, foltokkal, szárazsággal, és védi a bőrt az irritációtól.
2016.10.13. 09:49
Szettben rendeltem a C vitaminos és a retinolos társaival együtt és előtte csak a pease hialuronos szérumát használtam valamikor, aminél nem igazán vettem észre semmi hasznosat. Az ő hatását sajnos nem tudom értékelni magában, mert nem tudom hogy a bőröm változásaiért a c vitamin, a retinol vagy mindhárom kombója a felelős. Azt azért gyanítom, hogy inkább a nagy dózisú c vitamin vagy a retinol az okozója inkább mint a hialuron. Viszont nagyon kellemes szérum, teljesen szagtalan és felkenve nem csikorgósan szárazra szívódik, mint a két másik társa hanem érezhetően kissé hidratál és nyomtalanul, fényesedés nélkül beszívódik. Fiatalabb bőrre akár elég is lehet a hidratáló hatása, főleg nyáron. Azt hiszem a háromból őt nélkülözném a leginkább, ha mást is tapasztalok visszatérek.