Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Art Naturals Retinol Serum

4.5
Hozzáadva 2016.10.05.by

HRenata

A teljesen természetes formula ideális mindazok számára, akik csökkenteni szeretnék a finom vonalakat és ráncokat, szarkalábakat, öregségi foltokat. Az antioxidáns tulajdonságokkal bíró összetevők visszaállítják a bőr egészséges és fiatalos megjelenését.

$15-tól

2020.03.27. 22:57

Száraz bőr
Vízhiány

Alig vártam, hogy megszereztem. És ugyanennyire várom, hogy elfogyjon. Az állaga jó, jól adagolható, szépen eloszlatható, de az ég világon nem csinál semmit a bőrömmel. Se foltokra, se ráncokra, se egységesítése, se száraz psoriasis szerű foltokra. És utóbbi alatt nem hidratálást, hanem megújulást értek. Újra jön az olcsó AVA, az nagyon bejött minden felsorolt fentire.

2017.04.29. 12:56

Pigmentfoltok

Akcióban vettem a c-vitaminos szérummal együtt. Kicsit lehetne sűrűbb. Elég macerás a pipettája. Egy hete használom és úgy látom halványodnak a foltjaim. Hogy ez vagy a c-vitamin működik-e azt nem tudom. Lényeg a varázslat. Pár hét múlva beszámolok a hosszútávú hatásáról. Előtte a Paula's retinolját használtam. Azt a wow hatást ez nem tudja. Ezét csak négy csillag.

2017.03.16. 08:49

Pattanások (acne)

Magamnak a márka retinolos arckrémjét, illetve a korpásodás elleni samponját rendeltem, egyszerűen lenyűgözött mindkettő. A retinol szérumot ajándékba adtam egy rokonnak. Sajnos itthon nem igazán lehet ilyen minőségi cuccokat kapni, pedig sok termékcsaládot kipróbáltam már.

Utoljára szerkesztve: 2016.10.11. 12:29 - 2016.10.11. 12:29

Tág pórusok

Én is szettben rendeltem a C vitaminos és a hialuronsavas társaival együtt és előtte sem retinolos sem C vitaminos szérumot nem használtam még előtte, de évek óta hámlasztok AHA-val és BHA-val ősztől tavaszig. A bőrömön évek óta viszonylag halványabb pigmentfoltok vannak, amik nagyon zavarnak, amik a hámlasztásnak köszönhetően halványodtak ugyan, de nem tűntek el teljesen. Ezen kívül nagyjából a koromhoz képest elégedett vagyok a bőrömmel, főleg a kiinduló állapothoz képest nagyon sokat javult a bőrképem, ezért úgy gondoltam hogy ezek a szérumok különösebb változást nem nagyon hozhatnak a pigmentfoltjaim és a bőrképem állapotán, csak a lézeres kezelés, de nem hagyott nyugodni a dolog és mivel a 3 szérumot szállítással együtt olcsóbban tudtam megrendelni, mint itthon egy C vitaminos szérumot magában, így kipróbáltam. Az első két nap nem igazán láttam változást, de 4 nap elteltével az államat szedegettem a padlóról a tükörképem láttán. Hát bizony ez használ!!!!! Az évek óta nem változó foltjaim látványosan halványultak, a bőröm sugárzóbb, kisimultabb. Most használom 1 hete és smink alatt is látszik a változás, nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon meddig fogja halványítani a foltokat, de az eredmény már most is megdöbbentő számomra. Nem tudom, hogy vajon a retinol vagy a c vitamin teszi-e ezt, de imádat, később jövök, hogy vajon teljesen eltüntette-e a csúnyaságaimat...Azért azt elmondom, hogy mind a két szérum elég büdös, a hilauronos viszont szagtalan, de semmilyen zavaró réteget nem hagynak a bőrön, maradéktalanul, csontszárazra beszívódik, de engem a szaga nem érdekel, nem sok mindent nem kennék fel ilyen eredmények láttán :)

2016.10.11. 12:00

Kombinált bőr

Nagyon jó összetevőjű kis szérum, gyönyörűen nyugtatja és kisimítja és feltölti a bőröm reggelre. Szívesen használom, hiányozna a rutinomból, ha nem lenne. Örülök, hogy rátaláltam erre a márkára, mert a C vitaminos széruma is nagyon bejön. A kettőt együtt rendeltem egy csomagban, megérte. 5* mindegyik, szépen helyrehozzák a bőröm nyavalyáit.

2016.10.08. 13:31

Normál bőr
Bőröregedés

Ez az első retinolos szérumom. Szettben volt a márka c-vitaminos szérumjával jó áron, összetevői tetszenek, szóval megrendeltem. Pipettás üvegben van ez is, áttetsző színű, sűrűbb, gélszerű állagú. Inkább olyan vizes géles, nem szirup-szerű, a bőrön könnyű eloszlatni, nem kell hatalmas adag hogy jusson mindenhova. Ha többet teszek belőle, akkor egy picikét ragacsos lesz a bőröm, de este használom, így nem zavaró. Egyébként hamar beszívódik, nem irritál, és már egy-két alkalom után is látom a hatását, simább a bőröm és kipihentebbnek tűnik az arcom.