kissdori95
A Color Base az első lépés a brilliáns, hosszantartó géllakk hatáshoz, a termék a Stay & Shine Top Coat-al együtt fejti ki igazi hatását. Ezzel a két lakkal magasfényű gél-hatást kölcsönözhetsz a körmeidnek. Ultraerős tartás akár 14 napig.
Formaldehidmentes, minden körömtípusra és érzékeny bőrűeknek is ajánlott.
2021.01.29. 15:16
Nagyon szépen fed és viszonylag tartós és gyönyörűen pigmentált.
2019.10.15. 14:18
Szuper ez a lakk! Annyira bénán lakkozok, hogy nincsen párom e vidéken. De ez nem csíkoz, hamar szárad és tartós. Ajánlom mindenkinek:)
Utoljára szerkesztve: 2018.08.08. 09:05 - 2018.08.08. 09:04
Szerintem ez komolyan varázslatos. Egy héteig(!!!!!!) bírta a körmömön egy 10hetes és egy 3éves baba mellett...pedig hát mellettük nehéz vigyázni egy lakkos manikűrre. Szerintem nagyon megéri az árát!! Persze a fedőlakkal együtt kell használni,nekem így tartott egy hétig.
2018.06.14. 11:52
Nagyon szerettem ennek a márkának a kerámiás körömlakkját (talán a legjobb, amivel eddig találkoztam), de mivel azt már nem látom újabban, gondoltam, kipróbálom ezt. Hát elég nagy csalódás. Pozitívum, hogy jó a fedése; a felvitele viszont nem a legegyszerűbb... nagyon híg, folyós az állaga, ehhez képest viszont túl gyorsan elkezd száradni, egyszerűen nincs idő szépen eloszlatni. Elég sérülékeny is, valószínűleg tényleg igényelné a fedőlakkot, csak én azt nem szeretek használni. Nem mondom, hogy abszolút katasztrófa, de a borsos árához viszonyítva nem tudok többet adni 2 csillagnál. Ettől kevesebb mint feleennyiért jobb körömlakkokat lehet kapni.
2018.03.17. 08:42
Letisztult, hideg árnyalatú de nude körömlakkot kerestem és azt hiszem rátaláltam a tökéletesre. Mármint körömlakkra úgy egyáltalán. 373-as árnyalat van meg, a szín telitalálat, gyönyörű, elegáns, bár én fedőlakkot nem használok hozzá, nekem így is elég fényes, nem hiányolom a körömszalonos akril hatást. Két rétegben szoktam felvinni, így a legszebb. Nevetségesen egyszerű a felvitele, fedés hibátlan és valóban tartós, bár az ígért két hetet enyhe túlzásnak tartom. Lemosásnál könnyen lejön a körömről és bőrről egyaránt, nagyon kíméletes.Abszolút megéri az árát, biztos, hogy újraveszem.