Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Musil
Limitált kiadás
Könnyed textúrájú, szatén-matt rúzs. A benne levő candelilla viasz, méhviasz és karnauba viasz lágyítja és védi a száját
3 árnyalatban kapható
2014.01.30. 18:52
Szuper retro hangulatú csomagolás! A 316-os "glamorous valentine" fantázianévre hallgató színárnyalat boldog tulajdonosa vagyok. Szolidan csillogó, lilás bíbor árnyalat. Nagyon ajánlom szőke, kék szemű, nagyon fehér bőrű lányzók figyelmébe! Igazi zéró smink! Úgy értem ezt, hogy ha semmi más sminket nem használok, akkor is elképesztően sokat dob a megjelenésemen, de érdekes módon nem az ajkaimat, hanem a szemeimet emeli ki! A kék szemek szinte világítanak tőle! Nagyon tetszik ez az "effekt"!
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.