Sminkek szemre

Artdeco Szemöldökszínező Filc

3.1
Hozzáadva 2013.06.07.by

miraclum

Pontos formázás a tökéletesen ívelt szemöldökhöz. Teljesen természetes és finom hatású, köszönhetően a félig áttetsző textúrának. Gyorsan szárad és hosszantartó, anélkül, hogy fakulna, vagy elmaszatolódna. Tartósítószer-, parabén- és illatanyagmentes. Vízálló.

2023.04.25. 05:58

Szerettem volna szeretni ezt a terméket, de valahogy nagyon fura. A színe és a tartóssága talán az egyedüli pozitívumok, de számomra nagyon foltos lesz mindig a végeredmény, bármennyire is próbálok precíz lenni vele. Az állaga sem az igazi, csomósít, ragacsos, kis csimbókokban tapadnak tőle össze a szőrszálaim, és percekig olyan érzés, mintha az ilyen klasszikus oviban használt papírragasztó-stiftet húztam volna végig a szemöldökeimen. Miután évekig használtam az Artdeco szemöldökceruzáját, úgy voltam vele, hogy ez a filc is megér egy próbát, de inkább maradok az eddig kitaposott úton:)

2020.10.27. 09:39

Sajnos nekem egyáltalán nem vált be:( mintha nem isfogna , hiába próbáltam már mindenhogy . Olcsobb kategóriás társaihoz képest nem ajánlom. Biztos , hogy nem fogom újra venni.

2017.09.14. 14:24

Nekem bevált ez a termék. Szeretem azt is, hogy a középbarna színe egy idő után inkább szürkésre, vagy enyhén keki zöldesre változik, nekem ez nem áll rosszul, de a szőkék ennek nem hiszen, hogy örülnek. Egy napig kitart. Könnyű lemosni és nagyon sok van benne, hónapok óta minden nap használom. A "tűhegy" egy idő után kissé viseltes lesz, szétmállik.

2017.05.03. 09:22

Szépen lehet vele dolgozni, de fél nap alatt lilásra színeződik, melegben, vízben pedig rózsaszín csíkokban folyik le.

Utoljára szerkesztve: 2017.02.27. 11:23 - 2017.02.16. 12:54

Féltem tőle mikor megvettem,de gondoltam egyszer élünk :-) Teljesen olyan lett tőle a szemöldököm,mint mikor frissen van tetoválva,egy szóval tökéletes formájú,könnyű használni,mivel az ecset nagyon vékony,ezért egyszerű vastagítani a formán,és minél többször átmegyünk rajta annál jobban sötétít,a tartóssága pedig egy csoda,nem kenődik,és egész nap tart,viszont egyszerű eltávolítani-egy kis micellás vízzel simán lejön.Örülök neki hogy rátaláltam,biztos újra veszem,ha elfogy:)Update:Tényleg egy pár alkalom után nehezen fog,de gondolom attól,hogy felfelé van tartva rajzolás közben,emiatt az a szemöldököm,amit másodjára szeretnék vele kihúzni mindig világosabb lesz,rázogatni szoktam,hátha a festék úgy jobban belemegy,de elég idegesítő,emiatt levonok egy csillagot,mert így nagyon sok idő elmegy használata közben,és ezért kevesebbszer is nyúlok érte :-(

2016.05.25. 18:10

Nagyon kényelmes használni, a színe is megfelelő. Ám két hét után már úgy tűnt alig van benne, rendesen rázogatni kell, hogy kinyerjek valamennyit. Ezért az árért sokkal többet vártam!