Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
abbraccio
Szárazsampon normál és gyorsan visszazsírosodó hajra.
2017.10.30. 14:46
Batiste szárazsamponokat szoktam venni, de mikor megláttam ezt a flakont a Müllerben, jó áron, gondoltam, egy próbát megér. Az illata valóban erős, de legalább kellemes, és jó sokáig érződik. Az állaga valahogy vizes, nem poros, szárazsampon helyett inkább egy hajlakkra emlékeztet, ahogy a hatása is. Emiatt nem fogom újra venni, mert sajnos a szárazsampon funkciót nem látja olyan jól, hiába olcsóbb.
2017.08.04. 13:11
Annyira erős az illata,hogy majd megfulladok,mikor használom,így hogy milyen a hatása,arra már nem is tudok figyelni,mert ez annyira kellemetlen...
2016.01.14. 18:36
Ahhoz képest, hogy általában nem igazán szoktam szeretni a nem hintőpor szerű szárazsamponokat, azért a hatása nem rossz, tényleg feldobja kicsit a zsírosodó hajam. Viszont, ami szinte megbocsáthatatlan az az erőteljes illata, utána ki kell gyorsan futnom a fürdőszobából, mert úgy érzem, megfulladok tőle.
2015.08.12. 13:15
Borzalmasan erősen parfümös illatú, szerintem kifejezetten büdös. Ez nagyon zavaró volt, sajnos nem illan el, hanem az egész fejem bűzlött tőle. Poros a hatása, és látszik, hogy van valami a hajamon, ami nem természetes, teljesen lemattítja. Ennél vannak sokkal jobb termékek is ebben a kategóriában, a Batiste szárazsamponok.
2015.02.08. 19:35
Szerelem első fújásra! Ausztriai Müllerben vettem mert nem találtam a kék Syoss-t amit ezelőtt használtam - mostantól keresni se fogom többet! Hamar zsírosodó hajam miatt sok száraz sampont kipróbáltam már, de messzemenően ez vált be a legjobban. ( Már hajmosás után azt várom hogy mikor használhatom újra :P ) Már egy kevés fújás is azonnal eltünteti a nedvességet, alig látszik meg a hajon, nagyon jó tartást ad, szinte kétszer dúsabbnak tűnik tőle a hajam és sokkal könnyebb formázni utána. Imádom az illatát, de vigyázat: ablak/ ajtó legyen nyitva a szűkös fürdőben mert nagyon erős- talán ez az egyetlen negatívuma. Minden szempontból csillagos ötös, de csak mert hatos nem lehet adni.