szegfumonika
A Mattitude alapozó mattító hatással bír és HD felbontásban is megállja a helyét. Vége a fénylő bőr okozta kellemetlen érzésnek, a pórusok és bőrhibák láthatatlanná válnak, így vegyen bármennyire is közelről a kamera, az arcbőröd hibátlan lesz! Természetesen matt arcbőr, akár 16 órán át tartó mattító hatás. Olajmentes, könnyed gél állagú, az alapozó színe akár 16 órán át ugyanolyan marad és nem fakul.
2019.04.11. 06:33
Imádom! Kiváló alapozó, nem nehéz a bőröm számára és szépen fed. Szinte egész nap matt marad a bőröm, pedig fényvédőt is használok alá. Szomorú, hogy már alig lehet rendelni :(
2019.02.06. 05:20
Legjobb volt.Innen kibonult,de neten lehet venni.Szep bor,kevesebb pattanas,tag porusokat se emelte ki.5-6 ora utan nagyon atfenyesedett.
2018.12.03. 17:54
Még a sulis éveimben használtam, nagyon szerettem, mert egyáltalán nem keltett maszkhatást, nem szárított, sőt, kifejezetten természetesnek hatott rajtam mindig is, úgy is, ha nem kevertem össze hidratálókrémmel. Csak azért váltottam le, mert később más árkategóriában is elkezdtem nézelődni, valamint azért, mert megtanultam a bőrtípusomnak megfelelő alapozót kiválasztani (jobb később, mint soha alapon), és hogy a bőröm nem elsősorban a mattosítást igényli. De az én ex-járatlanságom nem a termék hibája, csak dícsérni tudom. Ami miatt mégis 4 *-ot adok az az, hogy nap végére átfényesedett a bőröm ugyanúgy, mint most, amikor nem is kifejezetten mattosító alapozót használok, pedig túlontúl is szerettem fixálni sajnos.
2018.10.30. 11:49
Imadom ezt az alapozot! Egyszeruen tokeletes az ararol nem is beszelve, egy kis puder fole es 6-8 oraig matt hatast varazsol!
2018.06.25. 20:02
Nagyon jó fedést biztosít. Használat után nem fénylik a bőröm. Nap végére is megőrzi tartósságát. Csak ajánlani tudom. Kiszerelése egyszerű.
2018.06.22. 22:31
Egy idoben hasznaltam ezt az alapozot a relative kedvezo ara miatt es mert nagy remenyeket fuztem hozza.Nekem kombinalt bortipusom van azon kivul mas gond nincs a borommel(halisten).ettol az alapozotol gyakorlatilag fel ora eltelte utan szinte folyott az arcomom a smink,kenyelmetlen viselette valt.Az illata sem bejovos. Szoval nekem ez nagyon felejtos.